Sport

DIJELIMO ULAZNICE Ogled Juga i Olympiacosa u 7. kolu LEN Lige prvaka

DIJELIMO ULAZNICE Ogled Juga i Olympiacosa u 7. kolu LEN Lige prvaka

DuList u suradnji s VK Jug CO svoje vjerne čitatelje nagrađuje ulaznicama za utakmicu 7. kola LEN Lige prvaka koja će se odigrati ove srijede 23. siječnja na gruškom bazenu između Juga i Olympiacosa s početkom u 20.30.

Da biste dobili ulaznice, dovoljno je svoje podatke – ime i prezime te kontakt poslati na e-mail adresu nagradna@dulist.hr.

Pred Jugašima svakako nije lagan zadatak, s obzirom da je Olympiacos jedna od najuspješnijih momčadi u Europi i veliko ime kontinentalnog vaterpola, koji u svojoj riznici ima dva osvojena naslova prvaka Europe (2002, 2018), jedan LEN Super Cupa (2002) i 2 trostruke krune (2002, 2018), i jedini je grčki klub okrunjen naslovom europskog prvaka. Oni su također pet puta bili drugoplasirani (s ukupno osam europskih finala), dva puta u LEN Ligi prvaka (2001, 2016), dva puta u LEN Kupu pobjednika kupova (1998, 1999) i još jedan u LEN Super Cupu (2018.). U razdoblju od 2001. do 2002. Olympiacos je postao prvi klub u povijesti vaterpola koji je pobijedio na sva četiri natjecanja (LEN Liga prvaka, LEN Super Cup, grčka liga i grčki kup).

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist