DuList IN

Dijelimo dvije ulaznice za veliki koncert banda Embassy 516

embassy by Vedran Levi

Dijelimo dvije ulaznice jednoj osobi za veliki sutrašnji koncert banda Embassy 516 u Kazalištu Marina Držića – 24. siječnja s početkom u 20 sati! Sve što trebate napraviti jest biti najbrži u slanju svojih podataka s naznakom ‘ZA EMBASSY 516’ na naš mail info@dulist.hr.

Koncertna promocija trećeg studijskog albuma ‘Trans.’ održat će se pred domaćom publikom, a ovo izdanje je objavljeno u studenome za zagrebački Geenger Records i potom je album zasjeo na brojne top liste najboljih albuma godine u regiji.

Prije početka koncerta, u foyeru KMD-a održat će se i otvorenje izložbe ilustracija Igora Jurilja / Yellow Yuri. Band Embassy 516 čine Žarko Dragojević, Tomislav Kličan, Ivica Glunčić i Maro Zajec, a na nastupu koji se snima za DVD će im se kao gosti pridružiti Klapa Kaše i gudački kvartet na nekoliko pjesama!

Večeras, 23. siječnja od 19 sati se ujedno održava i promocija prvog romana Žarka Dragojevića pod nazivom “Prolaz na jugoistok” u Art radionici Lazareti.

Ulazak na promociju knjige je slobodan, a cijena ulaznice za koncert Embassy 516 u KMD-u 24. siječnja je 8 EUR. Rezervacije i prodaja su dostupni na blagajni teatra (020 321 088, blagajna@kmd.hr) ili na web platformi www.ulaznice.hr

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist