Aktualno

DETALJI U PONEDJELJAK Glas naroda Paska Tomaša vraća se na TV ekrane

Glas naroda Paska Tomaša vraća se na male ekrane. Objavio je to ovaj dubrovački novinar na svom Facebooku profilu uz napomenu kako će se njegova emisija moći pratiti u cijeloj Hrvatskoj.

-To će bit tek jedna od dvije moje emisije koje kreću na televiziji vrlo skoro. Jedva čekam ući u svoj novi zagrebački studio i ponovno krenuti s Glasom naroda koji će se moći gledati diljem Hrvatske, ali i izvan nje – poručuje Pasko. No, zbog potpisanog ugovora o tajnosti podataka nije u mogućnosti trenutno otkrivati više.

– Televizija s kojom sam potpisao ugovor ima ekskluzivno pravo na objavu svih detalja o terminima emitiranja, emisijama koje ću voditi i informacijama o tome gdje će se sve emisije moći gledati. Trebat ćemo sačekati ponedjeljak kada će televizija koja ima ugovor o prikazivanju i distribuciji mojih emisija za 2023. i 2024. godinu objaviti sve detalje. Do tada nisam u mogućnosti ništa više komentirati i iskreno vas molim za razumijevanje i strpljenje. U svakom slučaju u ponedjeljak će se sve znati i svakako se jako brzo gledamo i baš kako sam i obećao – bit će jače nego ikad! A do tada ću provesti ovaj tjedan u krugu svojih najbližih prijatelja skupljajući energiju za nove pobjede – zaključio je.

Najavio je također kako će s radiom i podcastom krenuti do kraja godine.

Pročitajte još

Ivica Ban: Osim starih kleveti i laži, što nam gradski HDZ može reći o ovome

Dulist

[FOTO] Adventska atmosfera uz Bosutske bećare na Vojnoviću

Dulist

MORH RASPISAO NATJEČAJ Primaju kandidate za vojnike/mornare i u Orebiću

Dulist