Crna kronika

DETALJI JUČERAŠNJIH NESREĆA Teže ozlijeđena dva motociklista, zadržani na liječenju

sudar stara bolnica00

U dvije prometne nesreće koje su se tijekom srijede dogodile u Zatonu i u Ulici branitelja Dubrovnika teže su ozlijeđena dva motociklista.

Kako u priopćenju navodi PU dubrovačko-neretvanska, prva prometna nesreća se dogodila u jutarnjim satima u mjestu Zaton kada je 42-godišnjak, upravljajući motociklom dubrovačkih registarskih oznaka, prilikom uključivanja u promet državnom cestom D-8, na mjestu gdje se promet odvija pomoću semafora, oduzeo prednost prolasku motociklu njemačkih registarskih oznaka koji se u koloni vozila kretao dok mu je na semaforu bilo upaljeno zeleno svjetlo, zbog čega je došlo do sudara ova dva motocikla.

Uslijed sudara, oba motocikla su pala na kolnik, a teže ozljede zadobio je 42-godišnji motociklist koji je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Dalje navode detalje druge prometne nesreće. Dogodila u popodnevnim satima u Ulici branitelja Dubrovnika, kada je 67-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 0,69 promila, prilikom skretanja preko neisprekidane linije, prednjim dijelom vozila udario u motocikl dubrovačkih registarskih oznaka kojim je u tom trenutku, vršeći radnju nepropisnog pretjecanja kolone, upravljao 18-godišnjak. Uslijed udara, motocikl je udario u zaustavljeni automobil, a potom i u ogradu.

U ovoj prometnoj nesreći teže ozljede zadobio je vozač motocikla koji je također zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Foto: Dubrovački vatrogasci

Pročitajte još

U DUBROVAČKOM ZATVORU Uzimao metadon na nagovor dvojice zatvorenika i preminuo

Dulist

Amerikanac se odbio alkotestirati pa zaradio paprenu kaznu

Dulist

U prometnoj nesreći kod Podgradine teže ozlijeđen motociklist

Dulist