Sport

DERBI ZAČELJA RUKOMETNE LIGE Dubrovčani i Vinkovčani podijelili bodove

DERBI ZAČELJA RUKOMETNE LIGE Dubrovčani i Vinkovčani podijelili bodove

Rukometaši Dubrovnika u zaostalom su susretu 8. kola Paket24 Premijer lige ugostili Spačvu Vinkovci i podijelili bodove rezultatom 32:32.

Gosti su sigurnije počeli susret. Ali Dubrovčani im nisu dopustili da se ozbiljnije odvoje, i već u osmoj minuti bilo je 3:3. Vinkovčani su ipak veći dio ostatka poluvremena vodili. Najveća njihova prednost bila je plus tri. Nisu je međutim u potpunosti uspjeli zadržati do predaha jer su domaći nakon pet izjednačenja posustali u posljednjoj minuti i ostali na minus jedan.

Ta je prednost Spačve brzo dostignuta u nastavku. I činilo se kako Dubrovnik sigurno gazi ka novim bodovima. Sada su oni imali prednost i tjerali goste na dodatno trošenje snage i koncentracije da ih dostignu. Na ulasku u posljednjih deset minuta Dubrovnik na tri pogotka viška (26:23). Onda slijedi neobjašnjivi pad domaćina. Spačva je uspjela povezati čak šest pogodaka u nizu i preuzeti vodstvo 26:29. Domaćin se još jedanput vraća. Tri minute prije kraja imamo novo izjednačenje 29:29. Na kraju su u seriji pogodak za pogodak bodovi podijeljeni, s tim da je pogodak izjednačenja Luka Bevanda postigao na samom kraju. S čak 12 pogodaka on je bio daleko najbolji u domaćim redovima. Vinkovčane je pak predvodio Marko Vignjević s osam pogodaka.

Izvor: HRS

Pročitajte još

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist

MINI-KOŠARKA Juniori Dubrovnika treći na Prvenstvu Dalmacije!

Dulist

Juniorke ŽVK Jug viceprvakinje Hrvatske, Lara Korać najbolja vratarka!

Dulist