Grad

DENIS ORLIĆ Imamo dozvolu Grada Dubrovnika za raditi do 30. svibnja!

Denis Orlić

Grad Dubrovnik je Društvu prijatelja dubrovačke starine, odnosno izvođaču radova ispod mosta u Pilama, izdao pismeno odobrenje da se radovi mogu odvijati do 30. svibnja.

Znači da imamo sve potrebne papire za izvođenje radova do tog datuma – komentirao je Denis Orlić, predsjednik DPDS-a, današnje izjave Andra Vlahušića, koji smatra kako je napušteno gradilište sramota na ulazu u Grad.

– Znamo da mu nasilje nije strana metoda, ali mi se s tim znamo nositi uz pomoć zakona – ističe dalje Orlić, osvrnuvši se i na gradonačelnikovu izjavu o ‘medijima koje plaća DPDS’.

Ne plaćamo novinare nego surađujemo s objektivnim i stručnim ljudima. Naša suradnja s medijima je zakonita i transparentna za razliku od njegove – rekao je Orlić, dodavši kako DPDS ima novaca na računu jer istim gospodare pažnjim dobrog gospodara.

– Novac upotrebljavamo za dobrobit baštine, a ako se neki radovi i oduže, radimo ih sa svim potrebnim odobrenjima, uz suglasnost konzervatora i u skladu s projektnom dokumentacijom – rekao je dalje Orlić, osvrnuvši se i na ‘šišanje leandra u Posatu’.

– Mislim li gradonačelnik da se Dubrovčani dobro ne sjećaju da je leandre htio posjeći kako bi radio pokretne skale, pa je sve to zaustavljeno zbog reakcije građana. Dosta je više njegovih manipulacija – zaključuje Orlić.

Pročitajte još

GRAD DUBROVNIK DIO KEKS OBITELJI Platite režije bez naknade preko aplikacije

Dulist

SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU Priča o europskim izborima na kampusu

Dulist

Otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru nastavlja se idući tjedan

Dulist