Sport

Delija protiv Stojnića na borilačkom spektaklu u Zagrebu!

Noć gladiatora 2014

Ante ‘Walking Trouble’ Delija, teškaš sa Zvekovice, bori se na KSW-u, najjačoj europskoj borilačkoj promociji koja stiže u Zagreb 9. studenog. Protivnik će mu biti bivši UFC borac i bosanskohercegovački MMA veteran Denis Stojnić.

Borbu je Delija najavio na Facebooku.

-Dragi prijatelji, ovim putem najavljujem borbu koju su balkanski fanovi htjeli gledati. Veliki respekt za iskusnog protivnika Denisa Stojnića i za njegovu karijeru, ali do trenutka dok se ne zatvore vrata od kaveza. Siguran sam da će borba biti atraktivna publici. Ovaj događaj mnogo znači za budućnost balkanskog MMA. “You just can’t beat the person who never gives up.#crocopteam #gladiatordubrovnik #ksw51 – napisao je Delija pozvavši sve na borbu u Aren Zagreb.

Prema pisanju portala fightsite.hr, ‘The Menacea’ u akciji nije bio gotovo tri i pol godine s obzirom da je posljednji meč odradio na HIT FC priredbi 2016. godine. Ukupno u karijeri ima 13 pobjeda i 3 poraza, dok je Delija na 16-3. Stojnić je dva od tri izgubljena dvoboja odradio u UFC-u 2009. godine. Nakon otkaza u elitnoj promociji u nekoliko navrata najavljivao je povratak, no on se nikada nije dogodio. Delija pak u posljednje četiri godine ima tek tri nastupa radi opetovanih ozljeda koje su ga uglavnom držale izvan pogona.
Inače, na KWS-u se bori i Antun Račić za pojas prvaka u bantam kategoriji protiv Poljaka Damiana Stasiaka.

Pročitajte još

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist