Aktualno

DEGUTANTAN PRIZOR NA BONINOVU Ožalošćene na sprovodu dočekala slika gole žene u kapelici!

DEGUTANTAN PRIZOR NA BONINOVU Ožalošćene na sprovodu dočekala slika gole žene u kapelici!

Posljednji ispraćaji voljenih uvijek su posebno osjetljivo vrijeme.

Pokopati voljenu osobu je traumatično iskustvo i samo po sebi nešto što nikad ne zaboravljate. No iz pogrebnog poduzeća Boninovo očito smatraju kako funero sam po sebi nije dovoljno upečatljiv i težak pa su odlučili svemu skupa dodati dozu nevjerojatne degutantnosti.

Naime, na jednom od sprovoda koji je nedavno održan na gradskom groblju Boninovo, kroz širom otvorene škure jedne od prostorija novoobnovljene kapelice Sv. Križa iz reda za sućut više stotina ljudi pozdravila je – gola žena. Nije naravno riječ o egzibicionistici, već o kalendaru A3 formata koji je obješen u jednoj od prostorija kapelice, i koji se mogao jasno vidjeti s nekoliko desetaka metara udaljenosti.
Riječ je o prostoriji unutar novoobnovljene kapelice koju koriste djelatnici Boninova, a da bi sve skupa bilo gore prozor je bio otvoren tijekom izražavanja sućuti i cijelog sprovoda, nakon kojeg su nastale priložene fotografije. O tome koliko je takvim kalendarima mjesto u jednoj kapelici ne treba puno diskutirati, a koliko im je mjesto u kapelici na tako vidljivom mjestu u vrijeme tuge i boli – to je nešto što će netko dubrovačkoj javnosti ipak morati objasniti!?

Čija je točno ‘genijalna’ ideja bila staviti takav kalendar na takvo mjesto ostaje nepoznato kao i kada je točno postavljen, tek treba napomenuti da tu prostoriju od lijesa i shrvane obitelji dijeli samo – jedan zid.

Pročitajte još

Odjel za pružanje palijativne skrbi proslavio deset godina

Dulist

‘SNOVITI GRAD’ Izložba posvećena sv. Ivanu Pavlu II.

Dulist

Od ovog ponedjeljka otvoreno Libertasovo prodajno mjesto u Župi

Dulist