DuList PROMO

DARUJTE VOLJENE CVIJEĆEM Valentinovo s Vrtlarom

DARUJTE VOLJENE CVIJEĆEM Valentinovo s Vrtlarom

Valentinovo je i krajnje je vrijeme za lijepu i romantičnu gestu za vašu odabranicu. U Vrtlarovoj kućici na Pilama i u cvjećarnici u ulici Điva Natali nudi se velik izbor prigodnog asortimana, prije svega raznih dekoracija i poklona za Valentinovo, ali kao i uvijek velik izbor svježeg cvijeća. Mogu se kupiti buketi od raznog cvijeća po pristupačnim cijenama.

DARUJTE VOLJENE CVIJEĆEM Valentinovo s VrtlaromI ovog Valentinova, Vrtlar u ponudi ima popularan i nezaobilazan ‘Flower box’. Uz vrlo moderan način dekoriranja i produljenu trajnost cvijeća, Flower box predstavlja dobitnu kombinaciju. Ukrasne kutije mogu biti različitih dimenzija, šarene, jednobojne, plišane s cvijećem po izboru. Radilo se o ukusno uređenom buketiću, jednom cvijetu ili flower boxu, ne zaboravite razveseliti simpatiju, djevojku, ženu.

Buketi se mogu naručiti pozivom na broj 0800 370 370 ili osobno na Vrtlarovim prodajnim mjestima na samo Valentinovo.

DARUJTE VOLJENE CVIJEĆEM Valentinovo s VrtlaromVRSTE CVIJEĆA I ZNAČENJE

ŠTO POKLONITI OSIM RUŽA?

S buketom crvenih ruža se nikada ne može pogriješiti, no što ako vaša bolja polovica ne voli tipično valentinovsko cvijeće, postoji cijela lista cvijeća s osobito lijepim značenjem koji mogu zamijeniti ružu i bez riječi izreći ljubav:

Kale, ljiljani i đurđice pripadaju porodici ljiljana. Svaki predstavlja nešto drugo, stoga izaberite buket u skladu s time. Kala simbolizira kraljevsku ljepotu, ljiljan koketiranje, đurđice čistoću;

Tulipani su sinonim ranog proljeća i dolaze u različitim vrstama, što je najbolji dar između bračnih parova koji prije svega žele ukazati na prijateljstvo koje je temelj svake ljubavi. Crvenim tulipanima izjavite ljubav;

Orhideja je savršen odabir za profinjenu ženu. Kako biste joj iskazali duboku ljubav i odanost poklonite joj ovaj cvijet. Općenito simbolizira ženstvenost i zreli šarm.

DARUJTE VOLJENE CVIJEĆEM Valentinovo s Vrtlarom

Pročitajte još

RIT CROATIA Osvoji punu stipendiju za američki studij Service Managementa

Dulist

Poboljšajte san uz namirnicu koju zasigurno već imate u kući – blagodati med

Dulist

Trikovi za veću zaradu: Evo kako da vam apartman bude popunjen cijelu sezonu

Dulist