Aktualno

DARUJEMO PET BURALOVIH TORBI Uz 500. broj DuLista osvojite Cvijetu!

DARUJEMO PET BURALOVIH TORBI Uz 500. broj DuLista osvojite Cvijetu!
Okruglih 500 brojeva DuList je prisutan na dubrovačkoj medijskoj sceni kao sinonim za uvijek kvalitetan, relevantan i pouzdan tjednik. Od 5. listopada 2011. svaku srijedu vrijedno smo donosili ekskluzivu, inspirativne priče malih ljudi, novosti u politici, gastronomske priče, kulturne osvrte…
Hvala vam što nas čitate, pratite i što nam rado dijelite savjete kako da budemo bolji, brži i aktualniji, a posebno hvala svakom onom tko je s nama podijelio svoju priču i iskustvo. Ova posebna prigoda nam daje mogućnost darovati vjerne čitatelje malim znakovima pažnje.

DuList u suradnji s dubrovačkim brendom ‘Bural’ daruje čak pet najbržih čitatelja tote torbama koje krasi lik književnice Cvijete Zuzorić (Flora Zuzori ili Floria Zuzzeri), jedne od najpoznatijih žena Dubrovačke Republike.

Sve što trebate napraviti jest biti najbrži te odgovoriti na nagradno pitanje: Kada je objavljen prvi broj tjednika DuList? Odgovor pošaljite na e-mail adresu nagradna@dulist.hr s naznakom ‘Okruglih 500’.  

DARUJEMO PET BURALOVIH TORBI Uz 500. broj DuLista osvojite Cvijetu!

Prostrane, zgodne za uporabu i noše­nje, s Buralovim tote torbama možete uživati u svakodnevnim aktivnostima, a posebno su idealne za ljeto. Ekološke i perive tote torbe načinjene su od istog visokokvalitetnog pamuka, kao i svi drugi Buralovi proizvodi. Riječ je inače o brandu koji je u četiri godine svoga postojanja stvorio zanimljive tekstilne proizvode za kuhinju i dom. Buralove tote torbe, trajne i svestrane, izra­đene su od čvrstog pamučnog platna te mogu poslužiti za bezbroj namjena. Za njih nema ograničenja. Savršen su modni dodatak za đir gradom, a u njima ćete spenzu nositi s jednakim šarmom i elegancijom. Mogu poslužiti i kao priručno spremište za kuhinjske i kućne potrepštine, možda čak igračke ili razne kućne sitnice koje imaju nez­godnu naviku završiti u svakom uglu doma. Ono što je sigurno jest da će Buralove tote torbe zasigurno postati omiljeni evergreen modni dodatak, a svaki će gost moći ponijeti dio Dubrov­nika sa sobom. Inače, proizvode ovog dubrovačkog branda pa tako i torbe možete pronaći u Gastro & gift shopu ‘Terra Croatica’ u Ulici od Puča 17.

Pročitajte još

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist

Vodovod rješava alternativnu opskrbu Grada vodom

Dulist

OPREZNO POD DUBOM! Mnogi i dalje ignoriraju novu prometnu regulaciju

Dulist