Aktualno

DANI HRVATSKOG KULINARSTVA Ana Bilandžija osvojila priznanje i četvrto mjesto

ana bilandzija

Završeno je 15. izdanje Dana hrvatskog kulinarstva u Osijeku. Na njemu su sudjelovali i predstavnici Turističke i ugostiteljske škole. Učenica Ana Bilandžija na smjeru slastičar osvojila je priznanje i četvrto mjesto na Kamelija kup natjecanju uz mentorstvo nastavnice Marije Bazdan.

Osim natjecateljskog dijela manifestacija je okupila domaće i strane majstore kuharstva i slastičarstva koji su prezentirali svoja jela i slastice široj publici. Posjetitelji su također mogli sudjelovali u besplatnim radionicama, masterclassovima, prezentacijama i degustacijama.

Pročitajte još

Atlantska plovidba povlači dionice sa Zagrebačke burze

Dulist

Sumnja se da je Palata onečišćena zbog nepropisnog odlaganja nusprodukata proizvodnje maslinovog ulja

Andrea Falkoni Račić

DONOSIMO RASPORED CISTERNI Neugodni mirisi u Palati još prisutni

Dulist