Grad

DAN STARIJIH OSOBA Odlična zabava u Domus Christiju!

DAN STARIJIH OSOBA Odlična zabava u Domus Christiju!

Pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić u ime Grada Dubrovnika nazočio je svečanostima obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba u Domu za starije i nemoćne ‘Domus Christi’ i u Domu za starije osobe Dubrovnik.

Osim predstavnika Grada, štićenicima doma su njihov dan čestitali i zamjenica župana Žaklina Marević i v.d.pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti DNŽ Jelena Dadić.

Za svoje goste štićenici su pripremili prigodan program. U Domus Christi izvedena je predstava nove korisnice Aurelije Nadilo „Kimci na listi čekanja“ koja je izazvala oduševljenje svih prisutnih, a u realizaciji je štićenicima pomogla kazališna družina Kolarin. Veselo uz pjesmu i predstavu bilo je i u Domu za starije osobe Dubrovnik, a u oba doma u glazbenom dijelu programa sudjelovao je dubrovački tenor Stijepo Gleđ Markos.

Međunarodni dan starijih osoba obilježava se od 1991. svake godine 1. listopada, s ciljem podizanja svijesti o problemima s kojima se stariji ljudi svakodnevno susreću te se ukaže na njihov socijalni položaj i životne prilike.

Pročitajte još

Otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru nastavlja se idući tjedan

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] ‘HRVATSKA SLOBODA NIJE DOŠLA PREKO NOĆI’ 33. obljetnica osnutka Specijalne jedinice policije Grof

Dulist