Aktualno

DAN OTVORENIH VRATA Sanja Putica održala predavanje

DAN OTVORENIH VRATA Sanja Putica održala predavanje

Na Sveučilištu Libertas, u sklopu Dana otvorenih vrata, predavanje u prepunoj dvorani održala je Sanja Putica, saborska zastupnica i voditeljica izaslanstva Hrvatskoga sabora u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe.

Prisutni srednjoškolci i studenti imali su prigodu čuti o najvažnijim ciljevima budućeg preuzimanja predsjedanja Hrvatske Vijećem Europe. Posebno je bilo govora o mogućnostima individualnog razvoja unutra EU-a kroz različite programe.

Zastupnica Putica studente je potaknula da ulažu u svoje obrazovanje, ali i da preuzmu aktivnu ulogu u svakodnevnici kroz politički angažman. Ističući prirodna bogatstva i ljepotu naše zemlje kao i činjenicu da su našu mladi među najbolje obrazovanima u Europi poslala je jasnu poruku optimizma. Nakon predavanja uslijedila su zanimljiva pitanja vezano za rad Hrvatskog sabora, demografske problematiku, prednosti i mane rada u politici. Studente i učenike je posebno razveselio poziv s zastupnice Putice u Hrvatski sabor.

Osim Putice, danas su se na Sveučilištu Libertas studentima obratili i dr.sc. Dasen Jasprica, predstojnik zavoda za zapošljavanje Dubrovačko – neretvanjske županije, prof. dr. Janice McCormick, profesorica i bivša voditeljica doktorskih studija Sveučilišta Harvard, Milan Perić, voditelj studija Hotelskog i turističkog menadžmenta i Nada Raič, Dekanica za studente Sveučilišta Libertas.

-Svi zainteresirani za neki od naših programa, slobodni su posjetiti nas svakim radnim danom od 9 do 17 sati u sjedištu Sveučilišta Libertas na adresi Sv.Dominika 4 u Dominikanskom samostanu – ističu s LIU.

Pročitajte još

Tko je bez struje u ponedjeljak?

Dulist

[VIDEO/FOTO] ‘SA REGALA, IZ BURALA’ Modna revija nošnji i nakita Župe dubrovačke

Dulist

IZBRIŠITE IH Ove Android aplikacije kradu osobne i bankovne podatke!

Dulist