Sport

DALMATINSKA LIGA Deset medalja za male Dubrovčane

DALMATINSKA LIGA Deset medalja za male Dubrovčane

Atletičarke i atletičari Atletskog kluba Dubrovnik nastupili su na 3. kolu Dalmatinske lige za limače i limačice održanom u subotu 3. lipnja u Makarskoj.

Na održanom natjecanju nastupilo je više od 200 natjecatelja iz Dalmacije, a dubrovačke atletičarke i atletičari vratili su se doma s 10 medalja.

Marta Musladin (2006.) na održanom natjecanju nastupial je u skoku u dalj i utrci na 60 metara i u obadvije discipline osvojila zlatnu medalju. Nika Tomšić (2007.) nastupila je u utrci na 100 metara i osvojila brončanu medalju dok je u bacanju vortexa osvojila srebro.

Lovro Puljizević (2006.), Mirna Lulić (2010.) i David Obuljen (2010.) doma su se vratili sa zlatnim medaljama. Puljizević je zlato osvojio u bacanju vortexa dok su Lulić i Obuljen svoej zlatne medalje osvojili u utrkama na 60 metara.

Treće kolo Dalmatinske lige bilo je uspješno i za Lanu Miladin (2008.) koja je u skoku u dalj osvojila drugo mjesto dok je Anamarija Marčinko u utrci na 60 metara osvojila brončanu medalju.

Uspješna je bila dubrovačka štafeta na 4×100 metara u sastavu: Anamarija Marčinko, Marta Musladin, Lana Miladin i Nika Tomšić osvojivši treće mjesto.

Na održanom natjecanju za Atletski klub Dubrovnik nastupili su još i: Andrea Slade, Nika Obradovic, Tina Kakarigji, Tereza Ćorić, Mara Kakarigji, Una Pendo, Silvija Radić, Ena Knezović, Pierina Bogdanović, Bruna Di Ceglie, Damjan Di Leo, Nikola Radović, Ema Pralas, Lara Bajac, Lana Milovčević, Petra Lalić, Tara Šimunović i Mara Cvitanović.

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist