DuList IN

CULTURE CLUB REVELIN Ove srijede zabavljaju nas ANOTR, DANCElectricPhilipe i DJIVO

CULTURE CLUB REVELIN Ove srijede zabavljaju nas ANOTR, DANCElectricPhilipe i DJIVO

Dubrovačko ljeto ove godine obiluje glazbenim događajima, što veseli brojne turiste, ali i našu čeljad. Veliki doprinos navedenoj činjenici daje i Culture Club Revelin koji nastavlja oduševljavati svojom ljetnom ponudom. Popis izvođača čija gostovanja s nestrpljenjem očekujemo u Revelinu je sve veći. Ove srijede vrijeme je za prvu ovosezonsku DANCElectric rezidenciju, odnosno projekt kojeg vodi jedan od najboljih hrvatskih DJ-a, DANCElectricPhilipe.

U srijedu, 26. lipnja u klubu Revelin bit će realizirana prva ovosezonska DANCElectric rezidencija u kojoj gostuje svjetski DJ duo ANOTR koji je prepoznat kao najperspektivniji dvojac klupske scene trenutno u svijetu. U sklopu rezidencije nastupit će i dubrovački DJ DJIVO. Prava ljetna zabava Vas očekuje ove srijede u Revelinu, stoga požurite po svoje ulaznice. Iste su dostupne online na službenoj stranici kluba, ali i u uredu Revelina svakim radnim danom od 9:00 do 16:00 sati.

Samo dva dana nakon ANOTR-a u Revelin stiže energični Nicola Fasano, a ubrzo nakon njega i poznati američki pjevač i DJ, RedFoo.

Pročitajte još

KONAVOSKI DVORI Pirjani teleći obrazi kao ideja za blagdansku trpezu

Dulist

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist