Sport

ČOKOLINO 2016. Prvi pogodak lapadskih sinova islandskog vulkana!

ČOKOLINO 2016. Prvi pogodak lapadskih sinova islandskog vulkana!

Obrane su bile zaštitni znak šestog dana turnira na male barice ‘Čokolino 2016.’. U pet utakmica postignuto je samo šest pogodaka, ali program u ponedjeljak ponovno je ponudio zanimljivost na ‘Mali Wembley’.

Orašac je četiri minute i 28 sekundi prije kraja dobio igrača više nakon žutog kartona Krmeka (isključenje na dvije minute), no ponuđenu priliku nisu znali pretvoriti u pogodak vrijedan tri boda. Milo Zlošilo je u ruletu penala jedini pogodio i Orašcu dao prednost u odnosu na Heracles Gwantyerru u slučaju neriješenog rezultata.
Celtic bar Belfast uvjerljiv protiv nekompletnog RU Palacea. Na golu sigurni Željan Bagović, u napadu raspoloženi Nermin Elezović i s gola na gol precizni Alžan Bajramović itekako dovoljni za radost „zelenih“.

Trenutak inspiracije Ivana Hrstića bio je ključan u susretu Stipu ga nime i HC-a koji je novi trijumf proslavio do dugo u noć.
U njihovoj drugoj utakmici na turniru, gledatelji su konačno dočekali i prvi pogodak lapadskih sinova islandskog vulkana, strijelac za Eyafjallajokull Lapadssons bio je Dujdur Blagoson ili Duje Rezo. Prije toga je branitelje naslova u prednost doveo Antonio Pjević pa se pobjednik tražio u penalima gdje su „Islanđani“ bili spretniji preko Lučina i Bupića.

Završnica večeri pripala je domaćinima (Caffe bar Olloa) i momčadi u kojoj pravo nastupa imaju samo članovi obitelji Dadić (Dadić united). U šestoj seriji penala i dvoboju dva Marijana, uspješniji je bio Čavlina za slavlje Caffe bara Olloa.

Rezultati (Ponedjeljak, 18.srpnja)

Orašac – Heracles Gwantyerra 0 : 0 (1:0)
RU Palace – Celtic bar Belfast 0 : 3
Stipu ga nime – HC 0 : 1
Eyafjallajokull Lapadssons – Brkati slonovi 1 : 1 (3:1)
Dadić united – Caffe bar Olloa 0 : 0 (4:5)

Raspored (Utorak, 19. srpnja)
19:00 Ura nage – Crvena funjestra
19:40 Ombla – 23
20:20 Mane hastra – Baraka
21:00 Strava team – Konoba Peline
21:40 Orfanel – Kantafig
22:20 Termo solari – Brazil

Pročitajte još

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist