Sport

ČOKOLINO 2016 Na ‘Malom Wembleyju’ rasplet po grupama!

ČOKOLINO 2016 Na 'Malom Wembleyju' rasplet po grupama!

Brojna iznenađenja 15. dana turnira na male barice „Čokolino 2016.“. Prvo je Bad lamps došao do sva tri boda protiv lapadskih sinova islandskog vulkana Eyafjallajokull-a.

Već je na otvaranju bilo 2:0 za crvene, do poluvremena se „Islanđani“ vraćaju u igru preko Reza i Rilovića, no u nastavku drugi pogodak Antuna Macana za prvu pobjedu momčadi koju predvode braća Ivo i Miho Drašković. Matana, Glunčić i društvo bez sumnje imaju prepoznatljivo i originalno ime sastava (Pipl mast tras as), ali znanje na terenu često zaostaje za ostalim posebnostima mladića koji utjelovljuju geslo „važno je sudjelovati“. Maritimo je prije nekoliko godina u Čokolinu igrao zapaženu ulogu, sada su braća Tonći i Marko Plenković već nakon tri utakmice izgubili izglede za plasman u šesnaestinu finala pa su poručili „valjda će biti bolje dogodine“.

Strava team je dugo dogovarala strategiju za susret protiv Brkatih slonova i na kraju ostvarila zacrtano, bodom su na korak do drugog kruga natjecanja. Ni sa šest bodova nisu sigurni za jedno od prva tri mjesta, kolo prije kraja svih šest momčadi ima priliku zaigrati među 32 najbolja. Stvari su posebno zakomplicirali igrači Sport puba Mario. Iako su se jedva okupili, i kvartet Glavinić – Vukojević – Čučka – Papac bio je dovoljno jak za drugu pobjedu na turniru. Što mogu u zadnjem kolu bez Zorana Glavinića, saznat ćemo idućih dana.

Najzanimljivije je bilo u susretu Kantafig – Otrovi. Bez Spahića, Saulana, Burđeleza, pobjednik iz 2014. godine zasluženo je poražen od momčadi koja je u trećem pokušaju tako došla do prvog uspjeha.

Petak donosi brojne rasplete, počinje 5. kolo turnira na „Malom Wembley-u“. Sve informacije možete prnaći na službenoj stranici turnira www.montovjerna.com.

Rezultati (Četvrtak, 28. srpnja)

Eyafjallajokull Lapadssons – Bad lamps 2 : 3, Pipl mast tras as – Stipu ga nime 0 : 3, Maritimo – HC 0 : 2, Brkati slonovi – Strava team 0 : 0 (1:2), Konoba Peline – Sport pub Mario 1 : 2, Kantafig – Otrovi 0 : 2

Raspored (Petak, 29. srpnja)

19:00 Orašac (2 boda) – Stanica Gruž (7 bodova)
Stanica Gruž je osigurala šesnaestinu finala, a s bodom će biti i prvi u skupini G. Orašac ima još dvije utakmice, njima će za prolaz ključan biti dvoboj protiv MNK Ponton, ali puno bi lakše bilo u susret odluke ući s još tri boda na kontu. Posebno jer bi onda i uz poraz u posljednjem kolu bili na korak do osvajanja jednog od dva najbolja četvrta mjesta na turniru.

19:40 Maximo čupavac – Heracles Gwantyerra
Butjeriću i društvu bod donosi plasman među 32 najbolja, uz poraz Stanice Gruž, Maximo Čupavac može i do prvog mjesta, a i uz poraz – teško će im pobjeći drugi dio natjecanja. Heracles Gwantyerri jedino igra pobjeda za nadu kako uz dva poraza Orašca mogu s četiri boda do „najboljeg četvrtog“.

20:20 DUSTRA – Dadić united
Prošlogodišnji finalisti su sigurno u šesnaestini finala, pitanje je jedino s drugog ili trećeg mjesta. Bod bi bio dovoljan za drugo mjesto, vjerojatno i za status nositelja u ždrijebu jer sa devet (pobjeda) ili sedam (remi) bodova teško će im pobjeći jedno od šest najboljih drugih mjesta. Dadićima igra i bod, ali lako je to reći prije utakmice, a puno izazovnije ostvariti protiv Đuraša, Hasanovića i Kuraje. Poraz vrlo vjerojatno donosi četvrto mjesto i neizvjesnost do samog kraja grupne faze.

21:00 Caffe bar Olloa – 23
Marjan Čavlina je već javno obećao kako će se ostaviti nogometa ako večeras Caffe bar Olloa ne dođe do pobjede protiv veterana iz 23-ce. Obzirom kako momčad Siniše Bačića nakon tri odigrane utakmice ima gol razliku -10 (3:13), izgledno je da ćemo Čavlinu i dalje gledati na „Malom Wembley-u, ali…. senzaciju su u Čokolinu uvijek moguće!

21:40 Autoservis Rabbit – Gangbang squad
Konavljanima igra jedino pobjeda za najmanje treće, a uz poraz DB kantuna i drugo mjesto. S druge strane, Gangbang squad-u bod osigurava treće mjesto, a vjerojatno će i s pobjedom biti treći. Ako večeras slavi i DB kantun, zatvorio bi se krug s tri momčadi s po osam bodova (Totalni promašaj, DB kantun i Gangbang squad). Obzirom kako u međusobnim utakmicama svi imaju po jednu pobjedu i to nakon penala uz gol razliku 0, slijedeći kriterij je broj postignutih pogodaka u međusobnim utakmicama, a tu je najbolji DB kantun (4:4) ispred Totalnog promašaja (3:3) i Gangbang squad-a (1:1).

22:20 Deus – DB kantun
Deus ne može među 32 najbolja, a DB kantun će s pobjedom biti prvi, ako u susretu ranije slavi i Gangbang squad. Ako Daničić i društvo ne pobijede Autoservis Rabbit, ni tri boda neće biti dovoljna momčadi Maroja Brbore jer je Totalni promašaj u međusobnom susretu bio bolji nakon penala. Tada će osvojiti drugo mjesto.
Puno je kombinacija u igri i zato se vidimo na „Malom Wembley-u“!

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist