Kultura

ČITATELJSKI KLUB NAŠIH KNJIŽNICA Čitajmo zajedno ‘Gospođu Bovary’!

U prosincu se obilježava 200 obljetnica rođenja G. Flauberta (rođen 12. prosinca 1821.) te u to ime Dubrovačke knjižnice, 22. prosinca s početkom u 18 sati, u Saloči od zrcala organiziraju specijalno izdanje čitateljskog kluba na kojem će se razgovarati o njegovu najpoznatijem romanu “Gospođa Bovary”.

Susret će moderirati spisateljica i profesorica hrvatskog jezika i književnosti Staša Aras koja je ujedno i voditeljica Čitateljskog kluba Dubrovačkih knjižnica. U projektu „Flaubert 200“ Teatra Verrdi iz Zadra koji sadrži filmizirane dijelove romana, predavanja i glazbu, Staša Aras se bavila stilom i kompozicijom romana “Gospođa Bovary”. Cijeli projekt je dostupan na ovoj poveznici.

Da biste nam se pridružili ne morate biti član postojećeg čitateljskog kluba Dubrovačkih knjižnica, potrebno je samo pročitati roman i zajedno s nama podijeliti svoje mišljenje.

Za prijave i rezervacije primjerka “Gospođe Bovary” javite se na e-mail: informacijska.sluzba@dkd.hr
U skladu s epidemiološkim mjerama za suzbijanje širenja zaraze bolesti COVID-19, ulazak je slobodan uz predočenje valjane covid potvrde ili drugog dokaza o preboljenju, cijepljenju ili testiranju.

Pročitajte još

USKORO IZLOŽBA Brižno se čuvaju niti ljubavi primorskog veza

Dulist

RADIONICA U VIDRINOM DOMU Sveti Vlaho i Marin Držić zajedno u voljenom Gradu

Dulist

‘JEL’ TAKO ZORANE?’ Na daskama teatra odigrana prva ovogodišnja dramska premijera

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija