Kultura

ČITATELJSKI KLUB NAŠIH KNJIŽNICA Čitajmo zajedno ‘Gospođu Bovary’!

U prosincu se obilježava 200 obljetnica rođenja G. Flauberta (rođen 12. prosinca 1821.) te u to ime Dubrovačke knjižnice, 22. prosinca s početkom u 18 sati, u Saloči od zrcala organiziraju specijalno izdanje čitateljskog kluba na kojem će se razgovarati o njegovu najpoznatijem romanu “Gospođa Bovary”.

Susret će moderirati spisateljica i profesorica hrvatskog jezika i književnosti Staša Aras koja je ujedno i voditeljica Čitateljskog kluba Dubrovačkih knjižnica. U projektu „Flaubert 200“ Teatra Verrdi iz Zadra koji sadrži filmizirane dijelove romana, predavanja i glazbu, Staša Aras se bavila stilom i kompozicijom romana “Gospođa Bovary”. Cijeli projekt je dostupan na ovoj poveznici.

Da biste nam se pridružili ne morate biti član postojećeg čitateljskog kluba Dubrovačkih knjižnica, potrebno je samo pročitati roman i zajedno s nama podijeliti svoje mišljenje.

Za prijave i rezervacije primjerka “Gospođe Bovary” javite se na e-mail: informacijska.sluzba@dkd.hr
U skladu s epidemiološkim mjerama za suzbijanje širenja zaraze bolesti COVID-19, ulazak je slobodan uz predočenje valjane covid potvrde ili drugog dokaza o preboljenju, cijepljenju ili testiranju.

Pročitajte još

PREDSTAVLJENA MONOGRAFIJA Zidić: ‘Vrijeme je da Masle postane ono što je doista bio’

Dulist

[FOTOGALERIJA] Na Lokrumu premijerno izvedena Lorcina Krvava svadba

Dulist

OVOG ČETVRTKA Predstavlja se ‘Autobiografija Vlaha Bukovca – Moj život’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija