Vaše vijesti

Čitateljica nam je poslala fotografije ‘distanciranja’ u desetki

Čitateljica DuLista (čiji su podaci poznati redakciji) obratila nam se ove srijede i podijelila fotografije nastale tijekom vožnje u Libertasovoj ‘desetki’. Popularna prigradska linija, koja prometuje na relaciji Dubrovnik-Cavtat, bila je dupkom puna putnicima, među ostalim i učenicima. Socijalna distanca u ovoj je situaciji bila ‘strani pojam’.

-Distanciranje nakon škole u autobusu broj 10 – napisala je kratko čitateljica.

Jasno je kako se ljudi nisu ni mogli fizički udaljiti jedni od drugih. Kako saznajemo daljnjim pregledom voznog reda, u tim poslijepodnevnim satima, kad se učenici vraćaju iz škole, linija broj 10 prometuje tek svakih sat vremena. Je li Libertas ipak trebao pojačati navedenu liniju s više polazaka?

Stavovi i mišljenja u rubrici ‘Vaše vijesti’ ne izražavaju nužno uredničku politiku redakcije portala dulist.hr, već isključivo mišljenje i stavove njihovih autora.

Pročitajte još

‘TATA JE TATA’: ‘Teško je opisati povezanost s tim ljudima. Teško nam se iščupati iz Banovine’

Dulist

KONAVLJANI NEGODUJU ‘Zidom su nam prepriječili put za Prahivac koji koristimo preko 60 godina’

Dulist

STANARI PUTA OD OSOJNIKA BIJESNI Zbog nenajavljenih građevinskih radova paralizirali cijelo susjedstvo

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija