Sport

Čilić operirao koljeno: ‘Jedva se čekam vratiti na teren, ali sada sam fokusiran na oporavak’

Čilić operirao koljeno: 'Jedva se čekam vratiti na teren, ali sada sam fokusiran na oporavak'
Torino, 22.11.2021.- Jutarnji trening hrvatske Davis cup reprezentacije u Torinu. Na slici Marin Čilić Foto: Mario ĆUŽIĆ/HTS

Najbolji hrvatski tenisač, 34-godišnji Marin Čilić objavio je na društvenim mrežama da je obavio operaciju koljena i da ga čeka pauza, prenosi HRT. Operacija je prošla dobro, a zbog oporavka Čilić neće neko vrijeme biti na teniskim terenima.

Čilić je trenutačno 18. tenisač na svijetu, otvorio je sezonu u indijskom Puneu, ali nakon što je osjetio bol u koljenu, morao je predati četvrtfinalni susret protiv Nizozemca Tallona Griekspoora.

Iako se nadao da će se oporaviti za Australian Openu, do toga nije došlo, a sada je stigla vijest o obavljenoj operaciji.

– Nekoliko zahtjevnih tjedana na početku 2023. Nakon konzultacija s različitim specijalistima, donio sam tešku odluku o operaciji koljena koja se činila kao najbolja opcija za dugotrajni oporavak od ozljede. Operacija je prošla onako kako smo se nadali. Nažalost, ovo znači da neću biti određeno vrijeme na teniskim terenima, ali dobra stvar je da ću moći uživati u dragocjenom vremenu s obitelji. Pozitivan sam i jedva se čekam vratiti na teren, ali sada sam fokusiran na oporavak – napisao je Marin Čilić.

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist