DuList IN

Čestitamo! Paula i Đelo Jusić osvojili dvije prestižne nagrade za svoje filmove

Večeras smo u Solinu primili prošlogodišnju nagradu za film ‘Hrvatsko blago – Bijelo zlato iz Stona’ – radi epidemioloških mjera lani nije održana dodjela – i ovogodišnju nagradu za film ‘Ignjat Đurđević – Pismo učeniku Januariju Salinesu (XVIII st) – Nacionalni park Mljet’ – zapisao je ove subote Đelo Jr. Jusić na svom Facebook profilu. Nagrade su osvojili supruga Paula i on na međunarodnom turističkom festivalu Interstas.

Radi se o dvije itekako prestižne nagrade za filmove iz Dubrovačko-neretvanske županije. Osobito kada se uzme u obzir kako se radilo o festivalu u kojeg su uključeni svi kontinenti, 41 država, 365 filmova, a međunaordni žirti odlučio je kako je upravo naš poznati glazbeno-kreativni par zaslužio Nagradu za najbolji putopisni-dokumetarni film festivala za izuzetnu originalnost i posebnost destinacijske prezentacije.

Čestitamo!

Pročitajte još

[STARI MOJ] Tamburaš Stanko Šarić ima hit čiji je autor Pero Šiša

Maria Prkut

DUff otvorio prijave za 11. izdanje!

Dulist

U Dubrovnik stiže slavni oskarovski par – Frances McDormand i Joel Coen!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija