Grad

ČESTITAMO! Dodijeljene nagrade učenicima za samostalne i skupne uspjehe na državnim natjecanjima

dodijla nagrada ucenicima

Nagrade i priznanja za samostalne i skupne uspjehe na državnim natjecanjima i smotrama primilo je 88 učenika i 19 mentora osnovnih i srednjih škola s područja grada te jedna studentica, a ukupni nagradni fond koji će se isplatiti na osobne račune, odnosno račune škola iznosi 14.400,00 eura.

Dodjelu nagrada uspostavio je Grad Dubrovnik prošle godine kako bi odao priznanje mladim sugrađanima, koji su ostvarili uspjehe na nekom od državnih natjecanja, gdje su osvojili jedno od prva tri mjesta. Nagrađeni su tako u kategorijama općeg znanja, stručnih predmeta, Lidrana, sporta i u više kategorija glazbenih natjecanja.

Svečanost tim povodom priređena je danas u Lazaretima, gdje se nagrađenima obratio predsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika Marko Potrebica, koji je čestitao dobitnicima, uz poruku kako su ih njihov trud, zalaganje i talent pozicionirali među najbolje u državi te da i dalje nadograđuju svoja znanja. Posebnu zahvalu uputio je njihovim mentorima i roditeljima.

Današnjoj dodjeli prisustvovao je i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić, a u glazbenom dijelu sudjelovali su mladi glazbenici iz Umjetničke škole Luke Sorkočevića, također dobitnici nagrada.

Popis učenika koji su dobitnici nagrada možete pronaći ovdje. 

Pročitajte još

ZA VRIJEME GRUŠKE NOĆI Zatvara se Obala Stjepana Radića i dio ulice Pape Ivana Pavla II

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Gradonačelnik Franković izrazio sućut obitelji preminulog branitelja Ivice Devčića

Dulist