Sport

Cardea i Mario Jozović prvi u cilju ACI Staff regate

Osamnaesta ACI Staff regata održana je u Dubrovniku proteklog utora, 2. studenog, a prvo mjesto osvojila je Cardea na čelu s Mariom Jozovićem. Na regati su svoje vještine pokazali predstavnici chartera na 13 plovila. Regata je startala ispred ACI marine Dubrovnik, a plovilo se do Kalamote i nazad.
Kroz cilj je nakon Jozovića drugi prošao brod Grimi s kormilarom Denisom Vukasom, pobjednikom ovogodišnje Viške regate. Treće mjesto na postolju je zauzeo Ceto s Mijom Lončarom, a nakon proglašenja pobjednika organizirano je i prigodno druženje u ACI marini Dubrovnik.
Za uspješne rezultate u nautičkom turizmu i pružanje maksimalno kvalitetne usluge na zadovoljstvo svih gostiju nije dovoljna ‘samo’ kvalitetna infrastruktura. Naprotiv, u radu s nautičkom zajednicom jednu od najvažnijih uloga imaju upravo ljudi te njihova velika strast, znanje i iskustvo. To su demonstracijom svojih vještina pokazali i natjecatelji na tradicionalnoj ACI Staff regati, koja je ove godine održana 18. put.

Pročitajte još

‘I JA SAM DIJETE JUGA’ Potražite besplatan godišnjak uz današnji DuList!

Dulist

GOSTI BOLJI ZA JEDAN GOL Barakude završile pripreme s talijanskom reprezentacijom

Dulist

Oslabljena Hrvatska nije uspjela pobijediti Japan

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija