Grad

Brončani judaši na prijemu kod gradonačelnika Frankovića

Brončani judaši na prijemu kod gradonačelnika Frankovića

Povodom ostvarenog iznimnog uspjeha na juniorskom prvenstvu Hrvatske, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić u ponedjeljak su primili Leona Đapića, Kristiana Konjevoda te njihovog trenera Marija Đapića, članove Judo kluba Ura Nage.

Mladi juniori osvojili su broncu u kategoriji do 66 odnosno do 100 kilograma. U konkurenciji među 155 judoka iz 35 klubova, Konjevod je do medalje stigao s pobjedom i porazom, a Đapić je nakon poraza na startu nanizao četiri pobjede. Gradonačelnik Franković i zamjenica Tepšić ovom su prilikom čestitali dubrovačkim judašima na ostvarenim izvanrednim rezultatima i sjajnom odrađenom natjecanju u Zagrebu.

Gradonačelnik Franković u razgovoru je istaknuo kako Grad kontinuirano ulaže u sportsku infrastrukturu i razvoj sporta te će to nastaviti i dalje, kako bi svi mladi sportaši i sportašice mogli dosegnuti maksimum svojih potencijala u adekvatnim uvjetima za trening. Jedna od posljednjih investicija je adaptacija sportske dvorane za borilačke sportove u prostoru bivše Stanice za tehnički prijem vozila u Gospinom polju, kazao je gradonačelnik.

Grad Dubrovnik klubovima će pružiti i logističku pomoć kako bi se u potpunosti ispunili svi zahtjevi za napredovanje mladih članova Ura Nage i drugih judo klubova koji djeluju na gradskom području, usuglašeno je na sastanku.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist