Sport

BRIDŽ Dva dubrovačka tima prošla u finale, Župljani ‘zapeli’

Bridz turnir detalji

Prošli vikend odigrano je polufinale Hrvatske B lige u bridžu za timove u Zadru.

Natjecanje je održano u hotelu Club Funimation Borik. Nastupilo je dvanaest timova raspoređenih u dvije skupine po šest timova koji su izborili pravo igranja na regionalnim kvalifikacijama. Iz naše županije nastupila su dva tima: iz Bridž kluba Dubrovnik i jedan tim iz Bridž kluba Astarea Mlini.

Tim Danče u sastavu: Toni Radić, Miho Jančić, Frano Staničić, Joško Đilović, Maja Mrša i Ana Čeović osvojio je uvjerljivo prvo mjesto u svojoj skupini i tako se plasirao u finale.

Tim Dubrovnik 2 u sastavu: Srđan Golubović, Vinko Mijoč, Boško Mišić i Neven Blagojević osvojio je treće mjesto u svojoj skupini i također ostvario pravo igranja na finalnom turniru.

Tim Astarea 1 u sastavu: Pavo Handabaka, Stijepo Čubela, Pero Jemo, Frano Mozara i Dubravka Zvrko osvojio je peto mjesto u svojoj skupini.

Finalni kvalifikacijski turnir za ulazak u Hrvatsku A ligu će se održati 18.-19.travnja i na njemu će nastupiti dva tima iz Bridž kluba Dubrovnik, zajedno sa još dva tima iz Zagreba, jednim timom iz Siska i jednim timom iz Splita. Dva najuspješnija tima na tom turniru će automatski ići u A ligu, a trećeplasirani će dodatno razigravati s desetoplasiranim timom iz A lige.

Kako se prenose rezultati iz mečeva s protivnicima s kojima se igralo u polufinalnim skupinama, naša dva tima su trenutno na vodećim pozicijama prije finalnog turnira.

Pročitajte još

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist