Sport

‘BRAVO JOŽA’ Josip Bulić brončani u Sarajevu!

'BRAVO JOŽA' Josip Bulić brončani u Sarajevu!

Član Judo kluba Dubrovnik 1966 Josip Bulić okitio se brončanom medaljom na Europskom juniorskom kupu u Sarajevu.

– Nakon dugog dana i 4 upisane pobjede te uz jedan poraz, Josip Bulić se okitio broncom. Veseli nas i činjenica da je Josip prikazao kvalitetan judo uspjevši upisati čak 7 bacanja u 5 borbi. Bravo Joža! – naveli su iz kluba.

Bulić je na početku svog nastupa svladao ipponom domaćeg predstavnika Faletara, a zatim u četvrtfinalu s Turčinom Aydinom otišao u ‘golden score’, nakon što su oba judaša upisala po wazari. Tamo je Turčin bio s(p)retniji i wazarijem prošao dalje, dok je hrvatski judaš u repasažu ipponom pobijedio Nizozemca Heerena, pa nakon njega i Slovaka Matasejea.

U hrvatskoj borbi za broncu, Bulić je išao na Ivana Copića, koji je s dva ippona, protiv Čeha Bezdeka te Bugarina Stefanova, došao do polufinala, a u njemu izgubio ipponom na kraju 2. minute od Nizozemca Van der Veld Loeka. Bulić je u dvije minute upisao wazari i ippon te osvojio broncu, dok je Copić završio na 5. mjestu.

– Možemo biti zadovoljni nastupima naših juniora. Osjeti se nedostatak natjecanja, a vjerujem da će s još kojim natjecanjem izvedba i rezultati biti još bolji – rekao je Mateo Semiz, trener JK Dubrovnik 1966.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist