Sport

BRAVO IVANA, PRAVI ‘COMEBACK’! Šutalo: Srebro je veliki uspjeh, pogotovo što sam ga osvojila u Gradu!

BRAVO IVANA, PRAVI 'COMEBACK'! Šutalo: Srebro je veliki uspjeh, pogotovo što sam ga osvojila u Gradu!

Zadovoljna sam i sretna, pogotovo što je prošlo dvije godine od zadnjeg turnira. Prošlo je bolje nego što je bilo očekivano. Ovo je za mene veliki uspjeh, pogotovo što se dogodio u mome Gradu. Rekla bih – veliki comeback – istaknula nam je kroz smijeh Ivana Šutalo koja je ovog vikenda osvojila srebrnu medalju na Europskom judo kupu za seniore u Dubrovniku. U finalu, u kategoriji preko 78 kilograma, od nje je ipak bila bolja Helena Vuković. Bivša europska prvakinja Šutalo ističe kako joj nije žao zbog poraza u finalu.

-Riječ je o curama koje dvije godine konstatno treniraju. Bilo bi možda malo suludo očekivati da ću nakon toliko vremena doći i osvojiti zlato. Samim time što je bilo finale, to je stvarno veliki uspjeh – naglasila je. Povratak Šutalo na tatami, nakon dvije godine, posebno se pratio. Tijekom tog razdoblja oporavljala se od operacije ramena koja se odvila u listopadu 2020. godine. Skoro godinu dana bila je na rehabilitaciji.

-Početkom ove godine počela sam ozbiljno trenirati. U zadnja dva mjeseca sam u punom gasu. Nastavljam sa trenizima i mislim da bi sve trebalo biti kako treba – rekla je. U idućem je razdoblju očekuju dva turnira, a prvi od njih je u svibnju u Sarajevu.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist