Aktualno

BRAVO EKIPA! Mokoški ‘Anđeli’ prvi na gradskom natjecanju Crvenog križa

mokoski andjeli crveni kriz

Učenici Osnovne škole Mokošica osvojili su prvo mjesto na natjecanju mladih Hrvatskog Crvenog križa! Natjecanje se održalo ove subote u Sportskoj dvorani Osnovne škole Montovjerna kad su svoje znanje učenici trebali pokazati u teorijskom znanju o Međunarodnom pokretu Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, Hrvatskom Crvenom križu, međunarodnom humanitarnom pravu i ljudskim pravima, ali i u praktičnom znanju pružanja prve pomoći.
U kategoriji Podmladak, u kojoj sudjeluju osnovne škole od Pelješca do Grude, mokoška ekipa ‘Anđeli’ u sastavu: Katarina Gvozdenica, Lucija Franković, Lucija Vlahušić, Ivana Prkačin, Lucija Bačić i Ivano Urljević istaknula se u oba dijela natjecanja zasluživši tako prvo mjesto na natjecanju, naslov pobjednika i plasiravši se na međužupanijsko natjecanje koje će se održati u Trogiru 13. travnja 2024. godine.
-Čestitamo fantastičnim ‘Anđelima’, njihovoj mentorici profesorici Milani Gujinović i vrijednoj školskoj ekipi sastavljenoj od: Petre Nikolić, Andree Slade, Karle Hakličke, Lucije Vojvodić i Marte Škrabo s kojima su naši ‘Anđeli’ vježbali i pripremali se za ovo natjecanje – poručuju iz OŠ Mokošica.

Pročitajte još

OBRAZOVANJE MINISTARA Imamo šest doktora znanosti, jedan novi školovan u SAD-u

Dulist

MIGRANTI UKRALI VOZILO IZ SELA LOVORNO Policija upozorava: Konavljani, zaključavajte vozila!

Ivana Mijić Vulinović

OBAVIJEST IZ ELEKTROJUGA Tko je sutra bez struje?

Dulist