Grad

BOŽIĆNA AKCIJA GRUPE ‘POMOĆ ZA DUBROVČANE’ Za 45 djece darovi vrijedni preko 7 tisuća eura

pomoc 4 naslovna

S današnjim danom smo završili podjelu poklona za 45ero djece i bonova u vrijednosti od 7.078,76 eura te time zatvorili još jednu Božićnu akciju. Želimo se zahvaliti svima koji ste sudjelovali i pomogli našim obiteljima da im bar malo olakšamo i uljepšamo nadolazeće blagdane. Svima vam od srca veliko hvala i želimo vam svima sretan Božić i da vam se sve želje ispune u novoj 2024. godini – napisala je na Facebook profilu grupe ‘Pomoć za Dubrovčane’ njena osnivačica i voditeljica Vesna Tadić.
Žena je to koja nesebično svakodnevno vodi ovu grupu i koja je zaslužna za brojne akcije ovoga tipa kao i individualne akcije pomoći obiteljima ili pak pojedincima u nevolji. Grupa djeluje godinama, a danas broji gotovo devet tisuća članova. Pitali smo Vesnu može li se još uvijek putem grupe za ove blagdane nekome pomoći.
-Ovogodišnja Božićna akcija je završena, ali na žalost ljudi u potrebi ima kroz cijelu godinu te ovim putem pozivam sve naše sugrađane da nam se pridruže na našoj Facebook grupi Pomoć za Dubrovčane, bilo da trebaju pomoć ili da žele pomoći nekome – poručila je Tadić.

Foto: DuList/Pomoć za DubrovčaneVesna Tadic

Pročitajte još

POŽALIO NAM SE ČITATELJ Cabrio bus na Pilama blokirao ‘šesticu’

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

‘Karaka’ i ‘Fontana’ sljedećih sedam dana bez stolova!

Dulist