DuList IN

Božić u Gradu

Božić u Gradu

Tridesetak izlagača s raznovrsnom suvenirskom i prigodnom blagdanskom ponudom, dekori, slastice, dječji radovi, tradicionalne kolende, Djed Božićnjak, prigodne akcije ugostitelja i hotelijera,

uljepšat će blagdanske dane Dubrovčanima i njihovim gostima. Kolačići i slastice, kuhano vino, bruštulani mjenduli tradicionalne dubrovačke slastice – kontonjata, mantala, prikle, hrostule i druge delicije koje se pripremaju za svečarsko vrijeme naći će se i u ponudi Božićnog sajma.
 
U Luži su svoje proizvode ponudili obrtnici iz programa Tradicijskih obrta grada Dubrovnika u radnom vremenu od 9 do 16 sati. Na Gundulićevoj poljani postavljene su drvene kućice u kojima osam dubrovačkih hotela s pet zvjezdica organizira prigodnu prodaju hrane i pića po pristupačnim cijenama. Hoteli Excelsior, Bellevue, Dubrovnik Palace, Hilton Imperial, Grand Villa Argentina, Rixos Libertas i RadissonBlu – Dubrovački vrtovi sunca, te domaćini na Gudnulićevoj poljani, hotel Pucić Palace od 6. prosinca pa sve do 8. siječnja svakog će dana u radnom vremenu od 10 do 21 sat  predstaviti ponešto od  delicija iz svoje gastrononske ponude. Uz glazbu s razglasa petkom uvečer i vikendima bit će organizirani zabavni programi – nastupi dubrovačkih bendova, klapa, zborova i plesnih ansambala, a sve s ciljem oživljavanja stare gradske jezgre u duhu Božića.
 
Animacijom osnovnih škola i dječjih vrtića s područja grada Dubrovnika ali i okolice pružena je mogućnost i najmlađima za sudjelovanje na Božićnoj prodaji u Luži putem dodjele štanda za prodaju njihovih rukotvorina i poklona s blagdanskom tematikom, kao i mogućnost izvođenja prigodnih programa – recitala, igrokaza i skladbi na Gundulićevoj poljani.
 
Zabava "Torta party"  je događaj u kojem sudjelovanjem kroz donaciju torti, kolača i slatkiša dubrovački hoteli, ugostiteljski objekti, slastičarnice te medijske kuće doniraju slastice, koje se prodaju, uz namjenu prihoda u humanitarne svrhe, a održat će se u subotu, 10. prosinca uz prigodni animacijski program.
 
U suradnji s Humanitarnom udrugom Deša u subotu 17. prosinca obilježit će se "Dan dubrovačkih gulozeca" kad će se organizirati prigodna prodaja tradicionalnih dubrovačkih blagdanskih slastica.
 
Pridružite nam se u blagdanskom điru Gradom, popijte kavu uz palačinku u "Cele", probajte kolače "Popodne u Hiltonu", objedujte po vrlo povoljnim cijenama u restoranima u gradu, zapjevajte tradicionalnu kolendu, a subotom uvečer "Zabalajte u Imperijalu" uz grupu Sigma i tako sve do Dočeka Nove godine, uz najpoznatije hrvatske estradne zvijezde Jelenu Rozgu, Klape Intrade i Cambi i najveću zvijezdu spektakla – Stradun.
 
 
TZ grada Dubrovnika

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist