Politika

“Bojite se da će SDP napraviti Pelješki most”

Vijećnici Skupštine Dubrovačko-neretvanske županije nisu danas raspravljali o najavi ratifikacije Sporazuma o granici s Bosnom i Hercegovinom u Hrvatskom saboru.

Točka je povučena s dnevnog reda jer je procijenjeno kako je na ovu temu potrebno sazvati tematsku sjednicu, pojasnio je župan Nikola Dobroslavić. Na njoj bi, najavljeno je, trebali nazočiti i i predstavnici Vlade RH. Povučena je i odluka o imenovanju novog člana Nadzornog odbora Zračne luke Dubrovnik jer točka nije bila pripremljena za ovu sjednicu.

– Budemo li čekali tu tematsku sjednicu, kao i onu kad smo predlagali tematsku sjednicu o prometnoj povezanosti DNŽ, načekat ćemo se dvije godine. Niste nam je dali već ste je stavili kao točku dnevnog reda, licemjerno. Bila je to smijurija. To košta ovu Županiju – komentirao je vijećnik SDP-a Mladen Marelić.

– Razlog povlačenja nije tematska sjednica, nego strah da će SDP i koalicijski partneri napraviti Most. Poručujem da će SDP samo jednom otvarati radove na Pelješkom mostu, a ne kao HDZ nekoliko puta – poručio je SDP-ov vijećnik Petar Jelčić.

Pročitajte još

VLAHUŠIĆ O REBALANSU PRORAČUNA Vrijeme kredita je prošlo, živimo od rada i imovine!

Dulist

HDZ OBJAVIO REZULTATE Evo koliko su glasova dobili Franković i zamjenici na unutarstranačkim izborima

Dulist

GRADSKO VIJEĆE Julijana Antić Brautović više neće biti na čelu Muzeja, tko će biti v.d. ravnatelja?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija