Sport

BODOVI NADE Tko čeka, (do)Čeka!

BODOVI NADE Tko čeka, (do)Čeka!

GOŠK-Dubrovnik 1919. ostvario je vrijednu pobjedu u borbi za ostanak u južnoj skupini 3. HNL.

U utakmici 29. kola momčad Josipa Papića slavila je u Baškoj Vodi protiv Uranie s 1:0, a jedini strijelac bio je Petar Čeko u 15. minuti. To je prva gostujuća pobjeda GOŠK-a ove sezone (uz 4 remija i 10 poraza) te ukupno osma.

GOŠK je do sva tri boda u Baškoj Vodi stigao u sastavu: Kristić, Ivanišević, Nikolić, Matić, Torbarina,Žile, Veraja (od 65. Petrušić), Skaramuca (od 73. Zelenika), Lipotić (od 90. Smrdelj), Čeko i Caput.

Dubrovački sastav sada ima 33 boda, ali još nije potpuno osigurao miran kraj natjecanja. Naime, svi su konkurenti također slavili. U izravnom okršaju davljenika Imotski je u sudačkoj nadoknadi s 1:0 slavio u Kaštelima protiv Vala, Junak je s 4:0 bio bolji od Splita, a Zagora s 4:3 svladala Hrvace. Poraze su ubilježili Neretvanac (0:1 kod Jadrana LP) i Kamen (0:7 kod Zadra) pa ni oni nisu sigurni u svoj ostanak. Tako su se na koncu unutar tri boda nagurali Zagora s 35, Junak, GOŠK i Kamen s po 33 te Imotski i Neretvanac s po 32.

U posljednjem kolu u subotu 19. svibnja na Lapadu dočekuje Zagoru, a pobjeda protiv Unešićana osigurava im ostanak u ligi.

Inače, prvak južne skupine 3. HNL je Croatia iz Zmijavaca, dok iz lige sigurno ispada Val.

Pročitajte još

JUDO KLUB FORTITUDO 16 judoka položilo ispite za pripadajuće pojaseve

Dulist

DVOGODIŠNJI UGOVOR Dubrovkinja Kristina Prkačin potpisala s Podravkom

Dulist

FOTO Gotovo 100 tisuća eura dodijeljeno dubrovačkim sportskim klubovima

Dulist