Sport

BOĆANJE Bosančani se ‘osladili’ u Čokolinu i ostali na vrhu

BOĆANJE Bosančani se 'osladili' u Čokolinu i ostali na vrhu

U Prvoj županijskoj boćarskoj ligi – skupina ‘Dubrovnik’ vodeća Bosanka u nedjelju se ‘osladila’ u Čokolinu protiv Montovjerne pobjedom 12:4 i ne da ni blizu vrhu. Rade Sašilo je obogatio ‘roster’ Bosanke i odigrao uvjerljivo.

Drugoplasirana Torcida Osojnik je s 11:5 dobila Mokošicu, a Brgat se vraća svojim dobrim igrama nakon što je s uvjerljivih 12:4 slavio protiv Strijelca pod Petkom. Jedino je za domaćeg Strijelca vrhunski meč u disciplini ‘pojedinac klasično’ odigrao Goran Slade i s 10:8 pobijedio izuzetno kvalitetnog Bruna Kolobarića.
Orašac je rutinski s 12:4 svladao posljednje plasiranu Petku.

Na ljestvici vodi Bosanka s 15, Torcida Osojnik ima 13, Orašac 9, Mokošica 7, Brgat 6, Strijelac i Montovjerna po 4 i Petka bez bodova.

Iduće 6. kolo donosi superderbi na Bosanci, gdje će Sočani predvođeni Božom Žmirkom, Stijepom Svičarevićem i ostalima pokušati Bosanku skinuti s trona i istaći svoje aspiracije ka povratku u 3. ligu HBS.

U slabim formama igrat će se ispod Petke derbi začelja između Strijelca i Montovjerne. U Mokošici će gosti iz Orašca nastojati zadržati svoju dobru formu i pokušati doći do bodova. Brgat će imati lakšu zadaću protiv boćara Petke kojima ne ide dobro.

Pročitajte još

[FOTO] Zlatni vaterpolisti motivirali učenike prema uspjehu u sportu

Dulist

HRVATSKA FLAG FOOTBALL LIGA Dvije pobjede i jedan poraz za Sharkse

Dulist

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist