Sport

Bobić prije POŠK-a: Hvatamo zalet za Final four u Zagrebu

Bobić prije POŠK-a: Hvatamo zalet za Final four u Zagrebu

Nema odmora za vaterpoliste Juga. Već danas u srijedu, 3. prosinca u 19 sati u Dubrovniku se igra utakmica četvrtzavršnice Kupa Hrvatske u kojoj se sastaju VK Jug CO i OVK POŠK iz Splita.

Iako u redovima Juga ne očekuju veće rezultatske dvojbe, naime, s POŠK-om su se već susreli na pripremnom turniru na Korčuli i ostvarili uvjerljivu pobjedu 10:5, trener Miho Bobić će u bazen poslati sastav koji neće biti bitno izmjenjen u odnosu na nastup Juga u Ligi prvaka u Berlinu protiv Spandaua 04.

– Mi jesmo favoriti protiv POŠK-a i tako ćemo se i postaviti. Respektiramo svakog protivnika, ali tu utakmicu doživljavam kao zalet za ono što nas čeka u Zagrebu, a to je Final four Kupa RH – kazao je Miho Bobić.

Istaknimo kako se riječko Primorje jučer plasiralo u polufinale pobjedom nad Mornarom 13:7, a Mladost je u polufinalu ušla bez borbe jer se za Kup prijavilo 7 momčadi. Protivnik Primorja bit će bolji iz večerašnjeg ogleda Medveščak – Jadran, dok će pobjednik utakmice Jug CO – OVK POŠK ići na Mladost.

Polufinalne utakmice u Zagrebu se igraju u subotu 20. prosinca, dok je finale predviđeno u nedjelju 21. prosinca. U sastavu OVK POŠK nalaze se i dva bivša igrača Juga. Boris Pavlović centar je splitskog sastava, dok na desnoj strani igra ljevoruki Tino Cvjetković koji je prošao sve mlađe uzrasne kategorije kluba.

Ulaznice za utakmicu VK Jug CO – OVK POŠK mogu se kupiti u fan shopu Juga u Atlant centru ili sat vremena prije početka utakmice na blagajni bazena u Gružu.

Pročitajte još

FOTO Gotovo 100 tisuća eura dodijeljeno dubrovačkim sportskim klubovima

Dulist

TURNIR TENIS KLUBA DUBROVNIK Deranja, Smokvina i Vušić najuspješnije!

Dulist

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist