Županija

BLUEMED Kako upravljati podvodnim muzejima i ronilačkim parkovima?

U sklopu Europskog dana suradnje u Općini Konavle u organizaciji razvojne agencije DUNEA održan je okrugli stol ‘Bluemed – od europske suradnje do lokalne zajednice’.

Ovim okruglim stolom je predstavljen projekt planiranja, ispitivanja i upravljanja podvodnim muzejima, ronilačkim parkovima i centrima za promicanje znanja s ciljem razvoja održivog turizma.

Projekt je suradnja između Hrvatske, Španjolske, Grčke, Italije i Cipra, a na okruglom stolu vođeni moderatoricom Oljom Trković sudjelovali su dr. sc. Domagoj Perkić iz Arheološkog muzeja Dubrovnik, Jelena Beželj iz Muzeji i galerije Konavala, Stjepan Rezo iz DUNEA-e, dok se putem Skypea uključio i predstavnik grčkog partnera.

Pročitajte još

RASPISAN NATJEČAJ Traži se novi ravnatelj DUNEA-e

Dulist

PRVE IZMJENE I DOPUNE Proračun Županije ‘narast’ će na 1,1 milijardi kuna

Dulist

ZA REGIONALNI CENTAR KOMPETENTNOSTI Županijski vijećnici dat će jamstvo Turističkoj i ugostiteljskoj školi za kredit od 15 milijuna kuna

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija