Aktualno

BISKUP ROKO GLASNOVIĆ Bilo je prekrasno slušati priču o nastajanju monografije ‘Svi Vlahovi ljudi’

Dubrovački biskup mons. Roko Glasnović prisustvovao je u ponedjeljak na predstavljanju monografije DuLista pod nazivom ‘Svi Vlahovi ljudi’. Treba istaknuti kako je ovo bilo prvo biskupovo pojavljivanje od ređenja.
-Drago mi je da sam sudjelovao u predstavljanju knjige u kojoj sam i napisao jedan prilog, ne znajući što sve sadrži, ali znajući što sv. Vlaho znači Dubrovčanima i da smo svi mi Vlahovi ljudi. Bilo je stvarno prekrasno slušajući glavnu urednicu Barbaru Đurasović, povjesničarku umjetnosti Maju Nodari i novinarku Miu Njavro Banić o nastajanju monografije ‘Svi Vlahovi ljudi’. Istaknuto je 10 od 1050 godina, no pred nama je budućnost, blagoslovljena i lijepa. Da po zagovoru sv. Vlaha od Gospodina primimo sve ono što nam je potrebno za život, a to je radost, ljubav i mir te da to svi jedni drugima zaželimo i prenesemo – rekao je biskup ističući kako su u punoj pripremi za Festu.
-Dolazi nam desetak biskupa. Najavljuju lijepo vrijeme tako da će biti prekrasno!

Pročitajte još

S polica trgovina povučeni čips i limun!

Dulist

ISTRAŽILI SMO Koliko gradske tvrtke troše goriva na službene automobile?

Mia Njavro Banić

‘ZLATNE RUKE’ Meštru Hendiću uručeno najveće priznanje Hrvatske obrtničke komore

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija