DuList IN

Beyonce i Jay-Z uživali u idili Vrnika i sjajnoj hrani

Beyonce i Jay-Z uživali u idili Vrnika i sjajnoj hrani

Slavni glazbeni par Beyonce i Jay-Z veliki su ljubitelji Lijepe naše, što su dokazali svojim ponovnim dolaskom početkom rujna. Ovoga puta su posjetili i Vrnik, jedan od dvadesetak otoka korčulanskog arhipelaga. U njegovoj su idili uživali više od četiri sata, a nisu propustili zaći i u centralni dio otočića – Vrnik Arts Club.

Beyonce i Jay-Z uživali u idili Vrnika i sjajnoj hrani

-We are BEYond excited to share this epic memory – napisali su iz Vrnik Arts Club-a uz Instagram fotografiju sa slavnim parom. Od vlasnika restorana, poduzetnika i odvjetnika Pera Lozice saznajemo kako su bili oduševljeni sjajnom hranom, poglavito ribom, a veliku im je pozornost privukla i crkva koja se nalazi u blizini.

Tjedan dana proveli su Beyonce i Jay-z s osmogodišnjom kćeri Blue Ivy i trogodišnjim blizancima Rumi i Sir Carterom ploveći hrvatskom obalom na 107 metara dugoj superjahti ‘Lana’. Svoje putovanje započeli su u Dubrovniku te su ga u našem Gradu i završili. U međuvremenu su posjetili Vrnik, ali i Kornate gdje je Beyonce proslavila svoj 39. rođendan, a te fotografije na njenim društvenim mrežama tek očekujemo.

Naslovna foto: Instagram @vrnik.arts.club

 

View this post on Instagram

 

We are BEYond excited to share this epic memory. 💛 #vrnikartsclub #beyonce #jayz #vrnik #visitkorcula #croatia #islandlife #beyday

A post shared by Vrnik Arts Club (@vrnik.arts.club) on

Pročitajte još

KONAVOSKI DVORI Pirjani teleći obrazi kao ideja za blagdansku trpezu

Dulist

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist