Aktualno

Besplatno se informirajte o solarnoj energiji!

solar panel01

Turneja Dobra energija održat će se u Dubrovniku u četvrtak, 21. rujna. Kampanja je to kojom Zelena energetska zadruga (ZEZ) potiče solarnu energiju u vlasništvu građana. Turneja svim zainteresiranim građanima Dubrovnika donosi prilike za besplatno informiranje o solarnoj energiji za kućanstva. Iz Grada Dubrovnika navode kako će ovo za građane ujedno biti prilika za saznati više o aktualnom Javnom pozivu Grada Dubrovnika za sufinanciranje projektne dokumentacije solarnih elektrana za obiteljske kuće koji je otvoren do početka listopada.

Turneja Dobra energija u Dubrovniku održat će se prema sljedećem rasporedu:

Sunčani dnevni boravak – od 10 sati, ispred Studentskog doma Dubrovnik

Mjesto za informiranje na kojem će građani, uz besplatnu solarnu kavu, moći upoznati sve komponente male solarne elektrane, upoznati se s digitalnim tečajem Solarna pismenost te napraviti okvirni izračun investicije u vlastitu solarnu elektranu. Predavanje Kako do vlastite solarne elektrane? – od 18:00 sati, Studentski dom Dubrovnik

Informativno predavanje na kojem će građani imati priliku čuti detaljne informacije o realizaciji i korištenju solarnih elektrana – od troškova, uvjeta koje je potrebno zadovoljiti, do obračuna i učinkovitog korištenja solarne energije u kućanstvu.

Prijave za sudjelovanje na predavanju možete pronaći ovdje.

Pročitajte još

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist

DINNER IN THE SKY Nezaboravno iskustvo dolazi u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist