Aktualno

BESPLATNO PREDAVANJE Porezne i računovodstvene aktualnosti u 2019.

BESPLATNO PREDAVANJE Porezne i računovodstvene aktualnosti u 2019.

Razvojna agencija Grada Dubrovnika započinje s proljetnim ciklusom radionica. U suradnji s tvrtkom ‘Adut’ organizira predavanje na temu ‘Porezne i računovodstvene aktualnosti u 2019. godini’ koja će se održati u utorak, 29. siječnja 2019. u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik) s početkom u 16.00 sati.

Računovođa i poslovna savjetnica Antea Kaleb će vam prezentirati pregled najvažnijih zakonskih promjena: Minimalna plaća za 2019.; Vrste i stope doprinosa za obvezno osiguranje; Oslobođenje i olakšice od doprinosa na plaću; Osnova za obračun doprinosa; Proširenje kruga obvezno osiguranih osoba; Članovi uprave od 01. siječnja 2019.; Proširenje kruga uzdržavanih članova obitelji; Novi porezni razredi; Umirovljenici, nova radna snaga; Drugi dohodak – nepromjenjen; Niža stopa poreza na dohodak za sezonske radnike u poljoprivredi; Ukidanje dohodka od osiguranja; Nagrada za rezultate rada i potpora za novorođenčad; Troškovi prijevoza na službenom putu; OPZ STAT i Izmjena zakona o PDV-u.

Predavanje je prvenstveno namijenjen poduzetnicima i računovođama, te pojedincima koji se žele informirati o aktualnim izmjenama poreznih propisa. Predviđeno trajanje predavanja je 3 sata.

Predavanje vodi Antea Kaleb, poslovna savjetnica s četrnaestogodišnjim iskustvom na poslovima financijskog i poslovnog konzaltinga. Vlasnica je agencije za poslovno savjetovanje i od 2006. godine direktorica društva ADUT d.o.o. specijaliziranog za usluge knjigovodstva, računovodstva i poslovnog savjetovanja. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Splitu, smjer Računovodstvo i revizija. Članica je Udruge računovođa i financijskih djelatnika Split.

Predavanje je za sve polaznike besplatno.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist