Sport

Bellevueu bod protiv Salone

Bellevueu bod protiv Salone

Nakon mjesec dana odgode prvenstva radi dvije momčadi koje su odustale, napokon je krenula 1. 'B' vaterpolska liga u kojoj sudjeluje dubrovački Vaterpolski klub 'Bellevue'.

Vaterpolisti Bellevuea u prvom kolu 1. 'B' lige ostvarili su pozitivan učinak na gostovanju u Splitu protiv VK Salona (Solin). Momčad Bellevuea odigrala je 7:7 (0:2, 4:1, 2:3, 1:1) te tako ostvarila prvi bod. 'Belvijaši' su predvođeni juniorima Juga prvu četvrtinu dobili 2:0, međutim na odmor su otišli s golom minusa (3:4). Pred odlazak u posljednju dionicu momčadi su ušle potpuno ravnopravne (6:6), a u posljednjoj četvrtini po gol sa svake strane donio je momčadima po zasluženi bod.

Vaterpolski klub Bellevue u ovoj utakmici nastupio je u sljedećem sastavu Staničić, Grbić (1), Blažević, Vukčević, Srijemsi, Miloslavić, Elez (1), Bogdanović, Duždević, M. Fatović, Zonić (3), Popadić-Batina, Cvjetković (2). Iduće kolo Bellevue je domaćin VK Zadar, a utakmica je na rasporedu u subotu, 28. s početkom u 19 sati na bazenu u Gružu. 

U prvoj 'B' ligi nastupa osam klubova, dubrovački Bellevue, zadarski VK 'Zadar', VK 'Opatija', 'VK Siscia' (Sisak), makarski VK 'Galeb', VK 'Zagreb', VK 'Salona' (Solin) i rovinjski 'VK Delfin'.

– Ušli smo u utakmicu odlično i poveli 2:0, medutim 'voda nam je ušla u uši' te smo drugu četvrtinu izgubili s 4:1 jer su domaćini iskoritili više puta igrača više. Na kraju rezultat je stalno bio u egalu te mogu reći da je neriješen rezultat realan ishod. Iduće kolo igramo protiv Zadra u Gružu, idemo po pobjedu bilo to jedan ili više razlike. Zadar smo već pobijedili na pripremnom turniru koji se održao u Makarskoj te ne vidim način zašto ne bi slavili i u prvenstvu – istaknuo je kapetan VK Bellevue, Matko Staničić. 

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist