DuList IN

Bakice snimaju safari u Gradu

Američka TV ekipa putopisne emisije „Grannies on Safari“ koja se prikazuje na američkom kanalu PBS, te britanskom kanalu UK Travel Channel boravit će u Dubrovniku ove subote i nedjelje.

 
Emisija koja ima veliku gledanost već je osvojila nagradu Emmy, a često se spominje u najpoznatijim medijima kao što su CNN, New York Times, Forbes, Chicago Tribune… Patricia Anita Johnson i Regina Stewart Fraser, vitalne sedamdesetogodišnjakinje, dvije najbolje prijateljice, jedna stručnjakinja za marketing, a druga za umjetnost, povezale su strast prema putovanjima s umjetnošću i stvorile Grannies on safari ili putopisni serijal Bakice na safariju. Nakon Afrike, Japana, Perua, Poljske, Turske, nove epizode snimaju u Hrvatskoj. Dvije epizode ove putopisne emisije na temu Hrvatske prikazivat će se na proljeće 2013. godine.
 
«Bakice» će u nedjelju, 3.lipnja 2012. započeti snimanje emisije oko 8:30 sati, ispred crkve Sv. Vlaha, a njihov boravak u Hrvatskoj odvija se u organizaciji Hrvatske turističke zajednice – predstavništva u New Yorku, glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice u Zagrebu, Turističke zajednice Dubrovačko – neretvanske županije i Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Izvor: www.granniesonsafari.com
 

Pročitajte još

St. Pietro spektakularnim partyjem otvorio sezonu

Dulist

Film koji je spojio mladog turista iz Libanona, dvadesetak ljudi iz Grada, Jugove plivaće gaćice i Pelješki most!

Dulist

REDOVI NA ULAZU U REVELIN Svi su željeli poslušati set EDX-a!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija