DuList IN

Bakice snimaju safari u Gradu

Američka TV ekipa putopisne emisije „Grannies on Safari“ koja se prikazuje na američkom kanalu PBS, te britanskom kanalu UK Travel Channel boravit će u Dubrovniku ove subote i nedjelje.

 
Emisija koja ima veliku gledanost već je osvojila nagradu Emmy, a često se spominje u najpoznatijim medijima kao što su CNN, New York Times, Forbes, Chicago Tribune… Patricia Anita Johnson i Regina Stewart Fraser, vitalne sedamdesetogodišnjakinje, dvije najbolje prijateljice, jedna stručnjakinja za marketing, a druga za umjetnost, povezale su strast prema putovanjima s umjetnošću i stvorile Grannies on safari ili putopisni serijal Bakice na safariju. Nakon Afrike, Japana, Perua, Poljske, Turske, nove epizode snimaju u Hrvatskoj. Dvije epizode ove putopisne emisije na temu Hrvatske prikazivat će se na proljeće 2013. godine.
 
«Bakice» će u nedjelju, 3.lipnja 2012. započeti snimanje emisije oko 8:30 sati, ispred crkve Sv. Vlaha, a njihov boravak u Hrvatskoj odvija se u organizaciji Hrvatske turističke zajednice – predstavništva u New Yorku, glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice u Zagrebu, Turističke zajednice Dubrovačko – neretvanske županije i Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Izvor: www.granniesonsafari.com
 

Pročitajte još

Stiže li Game of Thrones opet u Dubrovnik?

Dulist

MALENOM BALDU STIŽE BRAT Marin i Kristina Čilić čekaju drugo dijete

Dulist

PROLJETNI ĐIR GORNJIM SELIMA Besplatno vođenje novom pješačkom stazom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija