DuList IN

BABY LASAGNA NAKON EUROVIZIJE ‘Dali smo sve od sebe i možemo biti ponosni’

baby lasagna screenshot

Baby Lasagna je nakon proglašenja pobjednika 68. Eurovizije, uputio samo riječi hvale švicarskom predstavniku Nemu koji je ostvario pobjedu. Istaknuo je kako su glasovi publike zaista važni, a o ukusu žirija nije htio raspravljati. Također, zahvalio se svima koji su glasali za njega, prenosi Jutarnji list.

– Meni je drago zbog glasova publike. Ja sam i ranije govorio: ‘Neće ti nikakav žiri dolaziti na koncerte, nego publika‘. Ukratko, sretan sam i zadovoljan. Bilo je super, bilo je napeto, drago mi je da smo završili drugi. Naravno, bilo bi mi draže da smo završili prvi. Mislim da smo dali sve od sebe i da je publika pokazala da smo učinili ipak nešto dobro. Mislim da se možemo ponositi ovim drugim mjestom. Ja se njime ponosim – izjavio je Baby Lasagna. Dodao je kako je iznenađen koliko je sretan jer je očekivao kako će biti tužniji jer je izgubio. Istaknuo je i kako je on i njegov tim dali sve od sebe u finalnom nastupu.

– Na eurovizijskoj pozornici je bilo super i baš mi je drago što smo se, nakon svega, svi mi u timu složili da smo dali stvarno najbolje od sebe. Mi bolje u ovom trenutku nismo mogli. Nismo ništa fulali, sve je bilo napravljeno točno onako kako smo zamislili, kako je trebalo biti. Nećemo sad leći s mislima ‘možda bi bilo bolje da smo ono onako napravili‘. Ne, napravili smo najbolje – istaknuo je Baby Lasagna te se zahvalio publici.

– Dragi ljudi, hvala do neba, hvala od srca. Ispunili ste me velikom srećom i ponosom. Čuo sam da je skoro cijela Hrvatska gledala naš nastup na Eurosongu, a čuo sam i da će na Trgu u Zagrebu u nedjelju popodne biti doček, bez obzira na to što nismo pobijedili. Da, čuo sam sve to i drago mi je zbog toga, premda ne znam nikakve detalje niti glazbeni program dočeka. Ali veselim se i tome, probat ću se naspavati prije svega toga – kaže Baby Lasagna, čiji se dolazak u Zagreb očekuje danas oko 13.30 sati.

Za buduće planove istaknuo je kako će ostati u glazbenim vodama i kako se veseli budućim nastupima te je najavio album.

– Cijelo ljeto ćemo imati koncerte, radit ću na novim pjesmama, snimati spotove, objaviti album za koji se nadam da će pod nazivom ‘Demons and Mosquitos‘ izaći početkom jeseni. U svakom slučaju, i dalje se namjeravam baviti glazbom. Jedan od nastupa koji me čeka je i onaj na Sea Staru u mom Umagu, čemu se baš jako veselim. Ali iskreno, ja se veselim svim budućim nastupima, veselim se susretima s publikom – rekao je Baby Lasagna, koji nam je otkrio i što misli o novom eurovizijskom pobjedniku.- Nemo je uz žiri imao i veliku podršku publike i to s razlogom. Pjesma mu je fantastična, mislim da je zaslužio pobjedu – zaključio je Baby Lasagna.

Podsjetimo, naš predstavnik je osvojio 547 boda, od čega su 210 od žirija i 337 od publike. Znatnu prednost su švicarskom predstavniku dali članovi žirija iz 37 zemalja, odnosno 365 bodova, dok je dobio 226 bodova publike, odnosno sveukupno 44 boda više od Baby Lasagne. Tako je Marko Purišić osvojio apsolutno najviše glasova publike te je osvojio drugo mjesto koje je ujedno i najveći plasman nekog hrvatskog predstavnika od samostalnosti države.

Pročitajte još

[RAZGOVOR] GORAN VIŠNJIĆ Ljudi govore: Vratio se Šime! A ja nisam nikad ni otišao!

Ivana Mijić Vulinović

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist