Vaše vijesti

APEL EKO-OMBLIĆA “Popravite reflektore, od prošle jeseni je katanac na njima!”

APEL EKO-OMBLIĆA “Popravite reflektore, od prošle jeseni je katanac na njima!”

Eko-Omblići apeliraju na problem s ugašenim reflektorima na košarkaškom igralištu u Mokošici iznad garaža kod Eko parka Ombla.

-Zašto se ne poprave više reflektori (od prošle jeseni stoji katanac na njima) na košarkaškom igralištu u Mokošici, kod Eko parka Ombla, tako da se možemo i uvečer igrati i baviti sportom i rekreacijom Ovakva otvorena igrališta su nam sve, jer ovdje u Novoj Mokošici nemamo ni kino ni kazalište ni disko niti sportsku dvoranu niti sportsko-kulturni centar!? – pitaju s ljutnjom mnogi mladi Mokošice.

-Dijelimo razmišljanje naših mladih Mokošana s kojima volonterski radimo pri našem Eko centru Mokošica i Eko parku već dva desetljeća. Iz Grada nam jučer kažu da je veći kvar na reflektorima, ali svaki kvar pa i veći se mogao popraviti još od jeseni. Dajmo mladima Mokošice mogućnost da se bave sportom, pa i uvečer, bolje da se bave sportom nego drogom, raznim opijatima, alkoholom, pušenjem cigareta. Što se tiče problema gašenja u večernjim satima tih reflektora to se može lako riješiti u dogovoru s tajnikom Gradskog Kotara Mokošica, zar ne? Mladi su naša radost , naša budućnost I učinimo im svijet ljepšim i sretnijim – ističu predsjednica udruge Jadranka Šimunović I mlada tajnica Vanja Vrbešić.

Pročitajte još

[FOTO] SUGRAĐANIN UPOZORAVA Netko krade kamen na trasi stare željezničke pruge?

Dulist

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist