Sport

ANTUN ‘KILLER’ RAČIĆ UOČI EMC 9 PRIREDBE Pokazat ću svima da su zadnja dva poraza bila loš dan

ANTUN 'KILLER' RAČIĆ UOČI EMC 9 PRIREDBE Pokazat ću svima da su zadnja dva poraza bila loš dan

Župljanin Antun Račić ‘Killer’ ove subote se nakon sedam mjeseci ponovno vraća u kavez. Ovog puta na EMC 9 priredbi u Dusseldorfu gdje mu je protivnik 25-godišnji Brazilac Jeovanny de Oliveira.
-Jedva čekam novu borbu, jedva čekam ući u kavez i boriti se, to je moj posao. Nakon zadnje borbe sam otišao u Dubrovnik, odmorio tjedan dana i krenuo s treninzima. Radio sam na kondiciji i snazi, a nakon Nove godine sam došao tu u Njemačku i očekivao sam borbu u KSW-u, ali ništa od toga. U Dubrovniku ne mogu baš raditi pripreme, samo nekih par drillova s prijateljima, ali pripreme su uvijek u Njemačkoj – rekao je Račić uoči večerašnje borbe u razgovoru za Fight Site.

Dotaknuo se i večerašnjeg protivnika.
-Borim se protiv borca koji ima score 9-2, sve borbe je završio prekidom, ali isto tako je sve te borbe odradio u Brazilu i ovo mu je prva van Brazila. Nikog ne podcjenjujem pa tako ni njega, sigurno me čeka zahtjevan meč. Uzet ću što mi se pruži, neću srljati kao u zadnjoj borbi, a radit ću stand up, hrvanje i povezivanje toga dvoje. Sigurno neće biti samo rušenje i kontrola, pokušat ću tražiti završnicu. On mi djeluje kao stand up borac, ali vidim da ima i pobjeda u parteru tako da je sigurno kompletan – rekao je među ostalima Račić.
Zahvalio se svima  koji ga podržavaju, ali i hejterima.

-Kad sam izgubio pojas, puno toga je otkriveno što mi je i drago na kraju. Pokazat ću svima da su zadnja dva poraza bila loš dan – poruka je Račića.

 

Pročitajte još

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist