Grad

Američki studenti uče na primjeru Dubrovnika!

Američki studenti uče na primjeru Dubrovnika!

Zagrebačka škola ekonomije i managementa organizirala je u utorak, 17.svibnja 2016.godine stručna predavanja za 30 američkih MBA studenata i profesora sa College of Business University of Louisville.

Studenti i profesori Masters business affairs na svom organiziranom studijskom putovanju od 15.-22.svibnja obilaze Zagreb i Luxembourg, te imaju nekoliko organiziranih stručnih predavanja s područja businessa. Na predavanju u Zagrebu, predavači su bili stručnjaci s područja turizma.

Direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Romana Vlašić pozvana je predstaviti najuspješniju turističku destinaciju Hrvatske, Dubrovnik. Direktorica TZ grada Dubrovnika održala je prezentaciju o Dubrovniku, te govorila o razvoju Dubrovnika kao turističkog branda Hrvatske, kao i o brojnim planovima i investicijama.

Ostali predavači bili su Grof Eltz, koji je predstavio najveću hrvatsku turističku tvrtku, Valamar hotelsku grupaciju; predsjednik uprave Banke Veneto, Fernando Zavatarelli, koji je prikazao viđenje razvoja turizma na primjeru svojih klijenata, od malih poduzetnika do najvećih tvrtki u turizmu, dok je ravnateljica Instituta za turizam, Sanda Čorak predstavila njihova istraživanja i govorila o strategiji hrvatskog turizma.

Pročitajte još

Dva nova kombija u Libertasu

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Andro Vidak na Orsuli je ostavio četiri apartmana! Ima nove velike planove za taj gradski park!

Barbara Đurasović

UŽIVO OD 10 SATI Pratite otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist