Sport

AMERIČKI NOGOMET, LUTRIJA I DELICIJE U GOSPINOM POLJU ‘Sharksi’ odigrali humanitarni turnir, sav prihod ide Domu za djecu Maslina

AMERIČKI NOGOMET, LUTRIJA I DELICIJE U GOSPINOM POLJU 'Sharksi' odigrali humanitarni turnir, sav prihod ide Domu za djecu Maslina

Klub američkog nogometa Dubrovnik Sharks ove je nedjelje organizirao prvi humanitarni flag football turnir ‘Božić sa Sharksima’ na velikom terenu u Gospinom polju, a sav prihod s turnira namijenjen je djeci iz Doma Maslina.

-U ovo, najljepše doba godine, uvijek se sjetimo onih kojima je pomoć najpotrebnija. Tako smo, u suradnji s udrugom DUMAM-e (Mame iz Dubrovnika i okolice) odlučili da će svi prihodi od ovogodišnjeg turnira biti donirani Domu za nezbrinutu djecu ‘Maslina’ – istaknuli su ‘Sharksi’ pred sam turnir.

Cijene ulaznica su bile 30 kuna za odrasle i 10 kuna za djecu. Na turniru je gostovala ekipa dragih prijatelja ‘Sharksa’, Kruna iz Kraljeva s kojom su odigrali utakmicu za uzraste mlađe od 15 godina. Uslijedile su dvije revijalne utakmice između svih naraštaja oba kluba. Na turniru se odvilo i PUNT natjecanje s nagradama za prva tri mjesta, kao i lutrija u kojoj su svi automatski sudjelujelovali kupnjom ulaznice za utakmicu.

Posjetitelji ovog sportsko-humanitarnog događaja imali su priliku uživati i u točenoj craft pivi iz Dubrovnik beer company kao i u pivskom gulašu te pulled pork sendvičima, a sve se služilo s adventske kućice kraj terena! Cijene hrane i pića bile su simbolične, a sav prihod, kao i od ulaznica za utakmicu, bit će doniran Domu ‘Maslina’.

Kako je bilo na prvom humanitarnom flag football turniru Dubrovnik Sharksa, pogledajte u fotogaleriji našeg Zvone.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist