Crna kronika

Albanac koji je na ‘zebri’ u Gružu udario dijete i pobjegao bio je pod utjecajem alkohola

mup policija03

Osobno vozilo albanskih registarskih oznaka, jutros je oko 8 sati na Obali Stjepana Radića u Dubrovniku udarilo dijete koje je u tom trenutku prelazilo obilježeni pješački prijelaz, o čemu je DuList već pisao.

No, kako javljaju iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, vozač je nakon što je udario dijete napustio mjesto događaja prometne nesreće, međutim policija ga je već u 9 i 30 sati pronašla, te je utvrđeno da se radi o 37-godišnjem državljaninu Albanije koji je bio pod utjecajem alkohola od 2,05 g/kg.

Vozač je smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva nakon čega će biti prekršajno sankcioniran zbog počinjenih prometnih prekršaja odnosno vožnje pod utjecajem alkohola, nepropuštanja pješaka na obilježenom pješačkom prijelazu i napuštanja mjesta prometne nesreće koja je imala za posljedicu lakše tjelesne ozljede djeteta što je utvrđeno pregledom djeteta u Općoj bolnici u Dubrovniku. Dijete je nakon ukazane liječničke pomoći pušteno na kućnu njegu.

Iz PU dubrovačko-neretvanske, u objavi za medije, skreću pozornost svim vozačima da ne upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola i opojnih sredstava, te vozače pozivaju na oprez zbog mokrih i skliskih kolnika.

Pročitajte još

OKOLNOSTI TEŠKE NESREĆE Motociklist (31) pretjecao vozilo i autobus te udario u taksi iz suprotnog smjera

Dulist

TEŠKA PROMETNA IZNAD GRADA Poginuo 31-godišnji vozač motocikla, Čeh operiran

Dulist

Velika tragedija u obitelji Nicole Artukovich: ‘Hvala ti što si bila moja nećakinja 16 godina, srce mi se slomilo’

Dulist