Aktualno

“Ako ovo prođe, tužit ćemo Ministarstvo”

"Ako ovo prođe, tužit ćemo Ministarstvo"

Jagoda Munić iz Zelene Akcije upozorila je kako u Studiju nisu uključena područja turističkih naselja Bosanke sjever i Bosanka Jug, što stvara ozbiljnu manipulaciju.

– Ako studija bude prihvaćena bez tih sadržaja, ona mora pasti. Ići ćemo s tim do Europe, jer ovo je na rubu kriminala – izjavila je Munić, te naglasila kako je zanimljivo primjetiti 'koga nema', misleći pritom na gradonačelnika Vlahušića i predstavnike Ministarstva.

Enes Čerimagić, Dubrovčanin i pravnik u Zelenoj Akciji kazao je da uopće ne sumnja da je Studija nezakonita.

– Iz prakse znam da su mnoga nezakonita rješenja prošla i bila izgrađena. Pozivam građane da to ne dopuste. Ovdje očito postoji cijeli niz nezakonitosti i ne smijemo to dopustiti – kazao je Čerimagić, davši svoj komentar na 'članak 52.', koji se nekoliko puta spominjao večeras.

– Nadam se da ćemo imati podršku svih vas da srušimo ovaj projekt. Studija je nakaradni rad, a izgrađenost smještajnih kapaciteta iznosi 223 olimpijska bazena.Vratimo stvari u perespektivu i ne hvatajmo se u koštac sa sitnicima, nego na ono stvarno bitno. Održivost uključuje ekološku, socijalnu i ekonomsku komponentu. Ako ovako rješenje prođe, tužit ćemo Ministarstvo – rekao je Čerimagić.

Kazao je kako će zapravo projekt golfa biti 'jedan veliki muzej Domovinskog rata'.

Pročitajte još

Dubrovačke balerine na međunarodnom natjecanju postigle izvrsne rezultate

Dulist

PRIDRUŽITE SE Studentska akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Dulist

NAKON ISPADANJA LEJLE Tarik Filipović odgovorio hejterima: ‘Vi ste psihopati i sadisti’

Dulist