DuList IN

[ADVENTSKI KALENDAR DULISTA] Osvojite ‘Misu sv. Vlaha’ Klape Kaše!

Dragi čitatelji, DuList i ove godine tradicionalno kreće sa svojim adventskim kalendarom! Htjeli bismo vam sitnicama, malim lijepim darovima, uveseliti blagdane pred nama. Pratite nas i ove godine osvojite niz prekrasnih poklona…

Danas vam dijelimo ‘Misu sv. Vlaha‘, djelo naše Klape Kaše.

‘Misa sv. Vlaha’ Klape Kaše praizvedena je na proteklu Festu, a radi se o a capella koncertnom djelu od devet stavaka skladanih za mušku klapu, odnosno muški zbor.

‘Sveti Vlaho je Dubrovniku sve. Za svakog Dubrovčanina on je naš zaštitnik, njemu se molimo, od njega tražimo, od njega očekujemo, prema njemu se ravnamo, njemu se obećavamo’, poručio je autor skladbe Dragojević pred samu praizvedbu.

Stavci su ‘Ti si duša grada’, Gospode, ‘Smiluj se’, ‘Slava bogu na visini’, ‘Vjerujem’, ‘Svet, Svet’,’Oče naš’,’Jaganjče božiji’, ‘Kruše sveti’ i ‘Dah tvoj krije bijeli kamen’.

Javite nam se na nagradna@dulist.hr – napišite nam vaše ime, prezime i kontakt, uz naznaku ‘Misa sv. Vlaha’. Najbrži prst osvaja nagradu!

Pročitajte još

[DJELO VESNE BOINOVIĆ GRUBIĆ] Operna diva Antonella Mails pjeva o ‘Istini’

Dulist

Završila 19. Ljetna škola filma Šipan, veliko BRAVO! za sve mlade kreativce

Dulist

[FOTOGALERIJA] Baletni spektakl na Lopudu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija