DuList IN

[ADVENTSKI KALENDAR DULISTA] Darujemo ogrlicu brenda nakita Cloud&Co.

[ADVENTSKI KALENDAR DULISTA] Darujemo ogrlicu brenda nakita Cloud&Co.

Dragi čitatelji, DuList je i ove godine pokrenuo adventski kalendar! Htjeli bismo vam sitnicama, malim lijepim darovima, uveseliti blagdane pred nama. Pratite nas i ove godine osvojite niz prekrasnih poklona…

U suradnji s brendom nakita Cloud&Co. dijelimo jednu invisible ogrlicu, njihov zaštitni znak te najpoznatiji i najprodavaniji artikl. Ogrlica na prozirnoj niti spaja oblak s perlicom, kamenčićem ili nebeskim elementom poput zvjezdice ili mjeseca čineći tako ogrlicu koja pristaje baš na sve.

Brend nakita pod nazivom Cloud&Co. jedan je od najpoznatijih, ali i najpopularnijih nakita u Hrvatskoj. Prepoznatljiv je po oblaku, svom zaštitnom znaku koji u manjoj ili većoj mjeri krasi svaki pojedini artikl, od ogrlica do narukvica i lančića. Nježan je, nenametljiv, a opet privlači poglede i osvaja.

Svaki komad nakita izrađen je ručno, a osnovni materijal izrade predstavlja srebro 925, u čistom obliku, pozlati ili rosegold varijanti. Njegova posebnost je u jednostavnosti i sloganu ‘Never take off jewelry’ jer je Cloud&Co postao upravo sinonim za vrstu nakita koju ne želite skinuti.

Javite nam se na nagradna@dulist.hr – napišite nam vaše ime, prezime i kontakt, uz naznaku ‘Ogrlica Cloud&Co’.

Najbrži prst osvaja nagradu!

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist